A+ A-

Értelem vagy érzelem...

Mély sóhaj tört fel torkából. Itt volt a tavasz. Kellemesen sütött a nap, arcát cirógatták sugarai, s nem fújt a szél sem. Csizmájának egyenletes kopogására pár járókelő rá emelte tekintetét, de nem igazán vett tudomást a bámészkodókról. Zenét hallgatott, s nem akart elkésni, meg bámészkodni sem. Szőke tincseit füle mögé tűrte, hogy ne csiklandozza kulcscsontját, s a napszemüvegkeret felett pislantott át az utca túloldalára.
Csókra született ajkain apró mosoly jelent meg, s magabiztosan folytatta útját.
Már várták...
Ajkai gyengéden érintették a férfi orcáit, s kellemesen dallamos, kicsit búgó hangján köszönt, feltett pár kérdést, s figyelmesen hallgatott. Néha zöld tekintetét a férfira emelte, s apró mosoly jelent meg az arcán.
Barátok voltak, vagyis..., néha kicsivel több.
Jó volt csevegni, jó volt kimozdulni itthonról, mindjárt felmennek a srác lakására, beszélgetnek még egy kicsit, bekapnak pár falatot és elkezdődik a macska egér játék.
Reggel, s az előző napokban még jó ötletnek tartotta, de most már nem volt kedve hozzá. Mért is találkozott vele? Mert ki szeretett volna próbálni valamit. Ez egy teszt volt, se több, se kevesebb. Képes-e úgy együtt lenni egy férfival, hogy közben úgy érzi, mást szeret. Ekörül jártak a gondolatai, már napok, s éjszakák óta. Hát most kiderül...
Minden úgy történt, ahogyan gondolta. Szinte rutinszerűen. A berögzött mozdulatok, szavak is jöttek maguktól.
Fáradt volt, s igazából nem vágyott a testi együttlétre, inkább kedves szavakra, s ölelő karokra, de ezekre sem tőle... Lefeküdt az ágyra, lassú elcsigázott mozdulatokkal levette felsőjét, s masszázst kívánt. Forró kezek, erőteljes újjak, kérges tenyér súrolta érzékeny bőrét. Amerre azok jártak, pirosas foltok maradtak vissza, hol erősebben, hol kevésbé, mindig attól függően mennyire volt nagy a nyomás. A fenekén érezte a súlyt, ahogy ránehezedett partnere. Érzékelte hátsófelén nadrágjaikon keresztül annak vágyát, de nem foglalkozott vele. Éjfekete pillái ólomsúlynak tűntek. Laposakat pislogott, majd elnyomta az álom. Teljes tudatánál volt, de nem reagált semmire, pontosabban nem akart reagálni semmire. Érezte a kezek érintését, a melegüket, hogy kezd feloldódni, s hogy mennyire régen volt férfival, hogy kívánja az érintéseket, a becézgetéseket, a szeretkezést, s mégsem vitte rá a lélek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Ulysses 2016. 03. 31. csütörtök 18:52
Én szívesen megismertem volna a történet előzményeit is. Meg persze a folytatását.
#5 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 15:06
10 Pont!
#4 zsuzsika 2015. 01. 7. szerda 07:50
Nem rossz.
#3 listike 2014. 10. 26. vasárnap 16:46
Nem tetszett.
#2 Bikmakkocska 2013. 09. 29. vasárnap 16:31
Nagyot vállalt az az író, amikor ilyen címet adott a történetnek. Ez magas szintű írás, igen egyéni, szokatlan megközelítése a szexnek, ez nagy szó a Neten, ahol szinte kizárólag elcsépelt sztorik olvashatók. 10.
#1 Törté-Net 2007. 06. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?