A+ A-

Egy kém élete 3. rész

Másnap reggel még több mint egy órájuk volt addig, míg megjött a másik két lány.
Andi még aludt, mikor West elindult zuhanyozni, ezért West igyekezett csendben felkelni.
A zuhany alatt egész felfrissült, és úgy érezte, hogy a tompultság egy csapásra elszáll belőle. Miután lezuhanyozott meg is borotválkozott, mert tudta, hogy ma jön át az összekötője, és egyáltalán nem akart csapzottnak tűnni. Mikor Juditra gondolt önkéntelnül is ágaskodni kezdett a farka. Már előre élvezte, a kis ribanc meleg pináját.
Gyorsan befejezte a tisztálkodást és egy törölközőt csavart maga köré.
A szobába visszaérve már Andit is ébren találta. A lány West-hez lépet és egy gyengéd csókkal köszöntötte a férfit, majd beviharzott a fürdőszobába.
Míg a lány zuhanyozott West felöltözött, és előkeresett egy ruhát Andinak is.
West-nek egy komplett ruhatára volt itt, az irodájában, de a lányoknak is volt pár tartalék kosztümjük itt, mivel bármikor előfordulhatott, hogy hirtelen kell egy csinos kosztüm. És persze az ilyen esetekre is gondolt West, mikor kiosztott a lányoknak egy rakás ruhapénzt és megkérte őket, hogy vegyenek pár csini rucit ide az irodába. A lányok örültek neki, mert imádtak vásárolni.
Andi épp akkor lépett ki a fürdőszobából, mikor West már teljesen felöltözött. Ő is csak egy törülközőt tekert maga köré, és amikor öltözni kezdett azt is ledobta magáról.
West-ben ismét feltámadt a vágy, és amikor Andi West-re pillantott a tekintetén látta, hogy mi az ábra. Kérdőn pillantott West-re, de a férfi - bár elgondolkozott azon, hogy leszopatja magát Andival - nemet intett a fejével. Formában akart lenni mikor megjön Judit.
8 órára megérkezett a másik két lány is, de addigra ind a ketten tökéletesen munkaképesek voltak. Lehet, hogy ők tudják - vagy legalábbis sejtik - hogy mi történt itt tegnap este, de ez nem zavarta West-et, hisz nem is az volt a célja, hogy eltitkolja a többiek előtt, a tegnapi kicsapongást. Mellesleg már min három lánnyal megesett, hogy itt az irodában aludtak miután West a lelket is kikefélte belőlük.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 12. 30. szombat 12:46
Mi ezen a szuper? Közönséges kifejezésmód, unalmas leírás. Nem tetszett.
#4 A57L 2015. 06. 29. hétfő 04:25
Szuper történet.
#3 papi 2014. 01. 25. szombat 05:20
nem rossz
#2 v-ir-a 2010. 09. 4. szombat 22:07
a történet felénél már nem is számoltam azt, hogy West hányszor is "ment"el...erről ennyit
#1 Törté-Net 2007. 05. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?