A+ A-

Forma 1 - Spanyol Nagydíj

Raikönnen kiesett. Hát ez nem egy nagy öröm. Mióta Schumacher nincsen, neki drukkolok, drukkolunk. Pontosabban a Ferrarinak, még pontosabban bárkinek, csak ne az a köcsög Alonso nyerjen. Őt ki nem állhatjuk. Nagyképű kis fasznak tartjuk, aki iszonyúan el van szállva magától. Egyelőre Massa vezet, de azért a lelkünk mélyén jobban örültünk volna, ha Raikönnen nyeri a futamot.
Ahhoz képest, hogy május van, nagyon meleg az idő. Ülünk a nappaliban Petivel, és nincs rajtunk más, csak boxer alsó, mégis majdnem megsülünk.
Peti nem olyan régóta van meg. A [...].org-on találkoztunk, némi levelezés után jött a személyes találkozás, és aznap este már le is szoptam:-)
Ezért szeretek jobban palikkal randevúzni. Ha bejövünk egymásnak, akkor akár már az első este is összejöhet a dolog. Alapvetően biszex vagyok, imádom a nőket is. Sőt, van egy pár dolog amit csak nőkkel vagyok hajlandó megtenni. Képtelen lennék például odabújni egy másik fickóhoz, vagy eltűrni hogy ő bújjon oda hozzám. Még hogy én egy szőrös mellkast cirógassak, brrrr... Nem vagyok én buzi!
Az első alkalommal persze nem engedtem, hogy a számba élvezzen. Na nem azért, mert ilyen szemérmes vagyok. Ha valakivel hosszabb távra tervezek, akkor annak megvannak a feltételei. Utálom az óvszert, viszont az életemet sem szeretem kockára tenni. Így aztán új srác esetén szépen elsétálunk a Karolina útra AIDS tesztre (a megfelelő "ablak periódust" figyelembe véve). A vérvétel után kicseréljük a papírokat és a jelszavunkat, így mindenki a másik leletéért megy vissza egy hét múlva. Amennyiben negatív - eddig szerencsére mindig az volt - akkor hajrá. Dugás ész nélkül. Ennek feltétele persze a kölcsönös bizalom, de én nem is megyek el olyannal, akiben nem bízom meg. A dolog kicsit körülményes, de szerintem megéri. Igaz, Peti eddig összesen a második, aki hajlandó volt erre a tortúrára, sőt még örült is neki.
A pasik terén egyértelműen fasz-centrikus vagyok. Szeretem az eres, izmos kemény farkakat, az sem baj ha 22 centi alatt van. Jobban elfér a számban:-)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 deajk2008 2015. 06. 6. szombat 11:01
nekem tetszett, szeretem a homoszexet, félig én is homo vok...
#1 Törté-Net 2007. 05. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?