A+ A-

Boldog gyermekkor 2. rész

Napok óta nyaggatom Anyát, hogy szorít az ünneplős cipőm és március 15. -én ünneplőben kell menni az iskolába. Reménykedem, hogy fogok kapni egy új cipőt, de amikor délután hazaérek az iskolából azzal vár, hogy menjek át Tercsi Néniékhez a mostoha testvéréhez, mert kapok cipőt. Tercsi Néninek két lánya van, Ági és Éva. Amit ők kinőnek azt én mindig megkapom.. Nem laknak messze, csak a szomszéd utcában ezért indulok is hozzájuk. Éva szeret olvasni és időnként meg is szán engem és kapok tőle kölcsön könyvet, de nagyon félti a könyvtárát ami két sor könyvből áll és sokszor csak megmutatja, nekem meg csoroghat a nyálam a könyvek láttán. Éva a zenét is szereti és mindig megveszik neki a legújabb lemezeket a legújabb slágerekkel. Ja és van lemezjátszójuk is. Nagyon szeretek náluk lenni amikor a lemezeket hallgatják. Amikor odaérek Ági éppen úgy néz ki mint egy medve. A farsangi bálra Tercsi Néni medve jelmezt varrt neki.
Tercsi Néninek van egy varrógépe és klassz dolgokat varr a lányoknak, sajnos azokat nem adják ide nekem soha mikor kinövik. Talán a lányok gyerekeinek tartogatják. Ági nyafog, hogy bő a jelmez és nem akarja levenni. Imre Bácsi elővesz egy fényképezőgépet és kiküld mindenki a kertbe a nyári konyha mögé, mert ott süt a legjobban a nap és mindenkit lefényképez Ágival a medvével. Szerintem ő fogja megnyerni a jelmezversenyt az iskolai farsangi bálon.
A cipőt nem merem megemlíteni nekik mert annyira el vannak foglalva Ágival. Sajnos most nem lesz lemezhallgatás se, mert amikor mindenki otthon van akkor soha nem veszik elő. Éva a könyveket se hajlandó most megmutatni, azt mondja, hogy nincs új könyve a régieket meg mindet ismerem.
Megkínálnak pogácsával amiből veszek is egyet, de utána a tányért el is rakják a kamrába, pedig azt hittem, hogy kapok még belőle, mert nagyon finom.
Elég késő van mire észbe kapok, hogy haza kellene menni, de a cipőt nem merem megemlíteni. Elköszönök és szaladok hazáig. Anya otthon nagyon mérges amiért nem szóltam, hogy a cipőért jöttem és vissza akar zavarni. Sírok, hogy én nem megyek vissza, erre megfogja a kezemet és húz magával, de közben kioszt néhány pofont. tercsi Néni nevet rajtam ahogyan a kipirosodott arcommal megjelenek náluk Anyával. Előveszik a lányok kinőtt cipőit és én elkezdem próbálni. Kicsi a lábam, mert én még csak tizenöt vagyok ők meg 16 és 17 évesek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.32 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 02. 13. szombat 15:06
Megható, szomorú, hogy ilyenek vannak.
#9 A57L 2015. 06. 10. szerda 04:48
Ez tetszett.
#8 listike 2015. 05. 6. szerda 13:26
Szomorú történet, de nem ide való.
#7 papi 2013. 05. 2. csütörtök 06:11
Megható, szomorú, hogy ilyenek vannak.
#6 zoltanlori 2009. 02. 3. kedd 10:07
Jézusom, ez nagyon fájdalmas és borzalmas. Tudom, hogy nem ezért jövünk erre az oldalra és talán valóban nem itt van a helye, de elképesztően valóságos az egész. Holdnővér, nagyon jól irsz. Ha saját élményed, örülök hogy túlélted. Ha kitaláltad, jó figyelemfelkeltő. Ird meg mi lett a lánnyal. Én teljesen elhiszem, hogy ez egy valóságos történet. Ebben a világban élnek velünk együtt ezek az állatok, és itt szenvednek előttünk ezek a gyerekek.
#5 sihupapa 2008. 11. 23. vasárnap 21:29
szomorú, sajnos.
#4 Ati 2007. 05. 13. vasárnap 22:38
Mégszerencse ,hogy az elsőrészt nemirta meg az író.A folytatás csak jobb lesz.
#3 Thork 2007. 05. 12. szombat 02:19
Ejj, ejj,ejj:) geribácsi!
Nem figyelsz, vagy túl gyorsan olvasol.
Valahol a közepe környékén, volt _egy_ "ujjazás", hát az is sex, vagy "ilyesmi", v. tévedek?!!!
Bár, ha ez a második rész!, hol az első!!!. Nem találom:(
Ám ha ilyen a második, milyen lehet az első.:(((brrr
#2 geribácsi 2007. 05. 12. szombat 00:08
Tehát akkor most ebben hol is van a szex, erotika vagy valami ilyesmi???
#1 Törté-Net 2007. 05. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?