A+ A-

Hármasban

Ha hiszitek, ha nem, a tél közeledtével leginkább egy mediterrán szigetre vágyódom legszívesebben. Idillikus képzeletemben, a vörösen lebukó napsugarak között még egy koktélt rendelnék a velem szemben ülő bombázónak, mielőtt felvinném őt a szobámba, így aztán nem csoda, hogy új barátnőm, Klári ötletére kissé felkaptam a fejem, aki mindenképpen meg akart tanulni síelni - mégpedig késő ősszel Tirolban.
Klárival egy hónapja jöttem össze egy állófogadáson, s azóta gyakran találkozgattunk. Klári gyönyörű arcú, vállig érő barna hajú nő, rettentő arányos testtel, tenyérbe illő mellekkel, és nagyon jó lábakkal. Mikor azon a rendezvényen megláttam és ahogy hosszú ujjaival fogta a pezsgőspoharat, egyből az jutott eszembe, ha vele szexelnék, hogyan fogdosná a farkam. Bevallom, csak az erotikus gondolat után tudtam megcsodálni, aztán felfedezni őt, és megismerni különlegesen magas intelligenciáját. Klárit nem is akartam egyből lerohanni, mert ő olyan lány, aki megérdemli a körbe udvarlást, hiszen kifinomult ízlésvilága, olvasottsága, jólöltözöttsége egyszerűen ezt igényelte. Színházba, múzeumokba jártunk, párszor beugrottunk valahová vacsorázni, mígnem előállt ötletével, hogy menjünk síelni az Alpokba.
Az Alrberg-express átsuhant velünk Ausztria gyönyörű tájain, majd Innsbruck fantasztikus légkörű városát elhagyva, egy kis tiroli faluban kötöttünk ki. A hatalmas szállodát napsütötte hófödte hegycsúcsok, lenyűgöző völgyek vették körül. A hotel mellett egy kis patak vágtatva rohant lefelé a mélybe. A szállodában - még itthonról - tágas, zuhanyzós, kétágyas szobát foglaltunk. Vacsora után beültünk a bárba, majd éjfél előtt nem sokkal felmentünk szobánkba. A liftben végre megcsókoltuk és átöleltük egymást. Csak úgy nyomta felém kemény melleit és sokat sejtető vénuszdombját. Hátulról két kézzel megfogtam a seggét, de már nyílott a liftajtó. Gyors ajtónyitás, majd még gyorsabban ledobtuk ruháinkat és egymást átölelve zuhanyozni mentünk. Klárinak rendkívül formás teste volt. Bőrén reklámfilmbe illően peregtek lefelé a vízcseppek, melyek kis patakokban folytak le csodásan fazonra borotvált pinája felé. Csak úgy ámultam testének arányain: ez a nő maga a tökély. Zuhanyozás közben végre - regénybe illő hosszú ujjaival - megfogta farkamat: először teljesen hátra húzta a bőrt, majd a szájába vette. Nemes önzetlenséggel arra törekedett, hogy nekem minél jobb legyen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.76 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 02. 13. szombat 09:17
Netörődjél a fikázókkal írjálnyugottan tovább.
#7 zsuzsika 2014. 11. 6. csütörtök 09:42
Gyenge.
#6 listike 2014. 05. 6. kedd 15:21
Gyenge.
#5 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:41
Elmegy.
#4 papi 2013. 06. 30. vasárnap 09:39
Nem nagy durranás
#3 Caligula 2009. 08. 16. vasárnap 23:43
Miután abbahagytad az eleinte kicsit csúszós síelést,nyilvánvalóan azért,mert megszoktad és a szaunában a farkadra tekert törölközővel beugrottál a jéghideg medencébe, elmentél az új osztrák szabvány szerint megdugni a szolis csajt.
Nos ez olyan óriási,hogy megértettem az itt-ott elpöttyentett kritikáid lényegét - nemkülönben beleláttam személyiséged rejtett mélységeibe.
Nem pontoztam ezt a ragyogó,sőt sziporkázó írásművet,mert nulla pontot sajnos nem lehet adni - egy pontot meg nem ér!
#2 Ati 2007. 05. 5. szombat 08:18
Hát nemhozott lázba.
#1 Törté-Net 2007. 05. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?