A+ A-

Jó szomszédok 3. rész

A két barátnő a fürdőszobába sietett, és közösen letusolt. Bársonyos kezeik könnyedén siklottak a másik testék, ahogy segítettek egymásnak lemosni az előző órák bódító illatát. A simogatást viszont nem követte a mindent elsöprő beteljesülés, inkább csak a vágy fokozását szolgálta, hiszen többre nem volt idő. A fürdőből a gardróbhoz mentek, ahol kiválasztották a ruhákat. Vivien egy hófehér melltartót és tangát adott barátnőjének, valamint egy szintén fehér, elől gombolós, combközépig érő, ujjatlan ruhát, mely tökéletesen simult Márta tökéletes alakjára. A színválasztáson mindketten elmosolyodtak, bár Márta szemében nemi aggodalom is észrevehető volt:
- Az első alkalom. Mi lesz, ha nem fogom tetszeni, ha nem vagyok alkalmas erre az egészre?
- Ne aggódj, az elején én is így éreztem. Ne feledd, hogy én a pénzért vágtam bele. Mostanra pedig teljesen átvette a pénz szerepét az élvezet, mármint az enyém. Nem kell olyan dolgot tenned, amit nem akarsz.
Oda lépett a bizonytalankodó nőhöz, fekete haját félre simította az arcából, és lágyan megcsókolta. Bár a nyelvét nem használta, Márta megszédült a csóktól, és folytatni akarta, de Vivien mosolyogva elhúzódott barátnője követelőző ajkai elől, és leültette a fotelba, hogy lábára adja a kiválasztott cipőt. A pár fehér bőrszíj szinte semmit sem takart a lány tökéletes lábfejéből, a magas sarok viszont még inkább felhívta a figyelmet a hosszú, formás combokra. Miközben ráadta a cipőt, Vivien nem tudta megállni, hogy végig ne simítsa a gyönyörű, mezítelen lábakat, melyek érintésétől ösztönösen szétnyíltak. Futó csókot lehelt a kezében tartott karcsú bokára, majd szopogatni kezdte a vörösre festett lábujjakat. Márta teste megfeszült, bármelyik pillanatban rátörhetett volna a kéj, de barátnője ezt nem engedte. Értett hozzá, hogyan tartson bárkit az orgazmus küszöbén simogatással, csókokkal, vagy akár csak a hangjával. Mártát egészen a hotel szobáig ebben a lázas izgalmi állapotban akarta tartani, hogy ott szinte sírva könyörögjön a vendégeknek a kielégülésért. De tudta, hogy nem kell könyörögni, hiszen amint a két férfi meglátja a csodás, friss húst, nem fognak tudni neki ellenállni. Hosszú évek tapasztalata dacára neki is csak nehezen ment. Gyorsan felállt, és a gardróbhoz ment:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 01. 11. vasárnap 07:22
Nagyon jó kis történet!10P
#6 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:36
Nagyon jó.
#5 v-ir-a 2009. 11. 8. vasárnap 23:27
én a 3 részt így egyben olvastam el....mindenképpen folytasd. remekül fogalmazol, nem kevered a szereplőket,és nagyon színvonalas.
bár talán a nők tökéletességén eshetne egy kis "csorba".:-)
#4 hasaska 2007. 05. 16. szerda 16:35
Nagyon jó, tetszett. Igaz, nekem egy kicsit túl "rózsaszín". :-)))
#3 alttpg 2007. 04. 30. hétfő 13:16
Feltétlen folytatsd, izgalmas lehetőségek rejtőznek még a folytatásban. Az amatőr prostik világa még feltáratlan...
#2 Cave 2007. 04. 29. vasárnap 23:06
Írnátok véleményt a történetről? Érdekelne, érdemes-e folytatni:)
#1 Törté-Net 2007. 04. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?