A+ A-

Ismétlés...

Ugyan mindhárman nagyon élveztük az első próbálkozást, barátnőm és én sem tudtunk teljesen ellazulni és kiélvezni az új helyzet adta örömöket. Ezért aztán 3 hónap után újra felvettük a kapcsolatot E-mailen a masszőr fiúval, miután párom nem akart új fiút megismerni, meg nem is olyan egyszerű megfelelőt találni, így hosszas egyeztetés után végre sikerült összehozni a szabadidőnket. Ezúttal annyiban változott a helyzet hogy panzióba mentünk, sajnos most nem adódott más lehetőség. Mindketten nagyon izgatottak voltunk a találkozó előtt, nehéz volt megállni, hogy ne essünk egymásnak még otthon.
Párom hosszasan és alaposan készülődött, és mivel tudta hogy csíkra borotváltan szereti a fiú, még ebben is próbált a kedvében tenni. Nagyon lassan teltek a percek, de végül eljött az idő hogy autóba üljünk és a megbeszélt helyen felvegyük, majd elmenjünk a panzióba. Ott várt minket az út szélén, ugyan rég láttuk de már messziről megismertük. Beült hátra, már a tükörben láttam a csillogást a szemében, amit nála is az izgalom okozott, hátrafordultam majd határozott kézfogással üdvözöltük egymást. Barátnőm persze zavarban volt így kissé félénken köszönt, de a fiú előrehajolt és megcsókolta a nyakát, amivel picit oldotta ezt. Elindultunk a panzióba. Furcsa volt a portán a bejelentkezés, párom picit zavarta a helyzet de azért a látszat kedvéjért egymás mellett külön szobát kértünk. Elhelyezkedtünk, párom és a fi egymással szembe ültek a kisasztalhoz, én a mellette lévő ágy szélére ültem. Megbontottunk egy üveg bort, és elkezdtünk beszélgetni, kivel mi történt az óta. Egyre jobban belejöttünk a beszélgetésbe, és ahogy fogyott a bor oldódott a hangulat is.
Majd mikor már látszott hogy barátnőm eléggé feloldódott, jött a kérdés a fiútól hogy akkor megmasszírozza ezen, mint a múltkor. Párom gondolkozás nélkül igent mondott, és meglepetésemre már nem okozott gondot neki a vetkőzés. Az ágy mellé ált, eligazgatta, hogy kényelmes legyen, majd szépen lassan a reakcióinkat figyelve elkezdett vetkőzni. Már csak egy melltartó és egy bugyi volt rajta mikor a fiú mögé lépett, megcsókolta a vállát majd elkezdte levenni róla a melltartót, és közben a lecsúszó felső rész helyett a kezébe fogta párom nem túl nagy, de annál formásabb mellét. Mosolyogva fordult meg majd lefeküdt az ágyra hassal. Én már ettől nagyon kemény voltam. Beolajozta a kezét, majd elkezdte masszírozni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 16. szerda 04:17
Nem rossz.
#2 róka 2007. 06. 20. szerda 10:28
őszintén semmi!

ez igen gyenge
#1 Törté-Net 2007. 04. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?