A+ A-

A mi kis ártatlan játékaink 2. rész

Fordítás youbadboy nyomán (Literotica)
Közjáték
Jó pár nap eltelt már a bábukészítés óta. Ahányszor csak eszembe jutott az a délután, le kellett nyugtatnom magam. Be kell valljam, ez volt a legerotikusabb élményem addig, és nem tudtam kiverni a fejemből. Az estéink otthon, a vacsorák, az ingázás, minden folytatódott, mint rendesen. Beszélgetéseink természetes mederben folytak, minden szexuális felhangot nélkülözve. A játékok bizalmas kapcsolatunk apró, titkos pecséttel lezárt pillanatai, töredékei voltak csupán. A kivételt az egyszerű érintések, a külső szemlélő által észre sem vehető, mindennapi gesztusok jelentették. Mikor reggel beléptem a konyhába, ahol Laura narancsot vágott az asztal mellett, megérintettem a csípőjét jó reggelt kívánva, éreztem, hogy viszonzásul ő is hozzám nyomja a fenekét. Vagy mikor felsegítettem rá a hátizsákját, megsimítottam a csuklóját. Ha leült mellém a kanapéra, a combomon nyugtatta a kezét, vagy olykor lesimította a fülem mögötti hajtincset, ha magyarázott valamit.
A tél elmúlt, és a tavaszi nappalok megnyúltak, olykor már reggel is szinte meleg volt. Ez azt is jelentette, hogy Laura elkezdett könnyebben öltözni. Még segítettem is neki az alagsorból felhozni a nyári cuccokat, amiket szétterítettünk az ágyon. Felizgatott a gondolat, hogy mostantól ezeket a ruhákat fogja viselni, de nem árultam el magam. Jólesett élveznem a bizalmát. Ő meg azt élvezte, mekkora hatást gyakorolt rám. A csudába is, tudtam, hogy én sem hagyom őt hidegen. Így titkaink a normális napi teendőktől külön, a pecsét alatt nyugodhattak háborítatlanul. Egy este azonban óvatosan kipróbáltam, hol húzódnak a játék / nem játék határvonalai.
Mikor beléptem a szobába aznap, Laura a földön feküdt a tévé előtt. A nap lemenőben volt, de a lámpákat még nem kapcsoltuk fel; a szobában halványodtak a fények, egyre jobban kiemelve a tévé természetellenes, hideg sugárzását. Piros kis topot viselt, és egy kinyúlt, keki sortot - mezítláb volt. Hátam a kanapénak vetve, mögé telepedtem, hogy kinyújtott lába tőlem jobb kézre esett. Rátettem a kezem a sima vádlijára, mire az mozgásba lendült, aprókat csóválva a kezem alatt, de a tévét tovább bámulta a könyökére feltámaszkodva. Ezen az estén a testére összpontosítottam, na meg a fickós önmagamra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.93 pont (189 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 09. 27. péntek 04:28
Nem rossz.
#7 Dr. Szabó István 2009. 01. 1. csütörtök 10:03
hát ez tényleg ciki félbehagyni ez nagyon nem jó, remélem happy and-el fog végződni?
#6 Voyager 2007. 05. 10. csütörtök 00:12
Nekem nem tetszik a vége. Miért megy ki a lány a szobából? Teljesen érthetetlen!
Ezen kívül egyébként teljesen jó!
#5 fiest 2007. 04. 26. csütörtök 15:00
ez ismét telitalálat!
#4 WRJS 2007. 04. 24. kedd 00:15
Dehogynincs! Nagyon jó stílus-megoldás! Bravó! Bármibe lefogadom, hogy aki ezt elolvassa (illetve az első részt), az tuti olvasója lesz a harmadiknak is!
#3 Tüse 2007. 04. 23. hétfő 09:29
Kár ennyire szétszabdalni. Egy -egy történetrészt végig kellene vinni. Így nincs értelme.
#2 JOE 2007. 04. 23. hétfő 00:18
Ez így nem, hogy közjáték, de még csak játék sem.
#1 Törté-Net 2007. 04. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?