A+ A-

Vágyak vagy álmok 2. rész

Julie rohant fölfelé és a szobába lépve ledobálta a ruháit és csábító pózban feküdt le az ágyra. Mikor nyílt az ajtó még homorított, hogy jobban érvényesüljenek a mellei és mikor meglátta ki lépett be az ajtón hirtelen meg sem tudott szólalni. A kis vöröshajú dundi nő vigyorogva állt oda az ágy mellé.
- Kristie vagyok. - mondta magabiztosan - Nem tudtam, hogy ma ketten leszünk megint. Te is voltál már itt? - Julie zavarában magára húzta a takarót és dadogva mondta.
- Igen, voltam már itt,. - , annyira megalázónak érezte a helyzetet, hogy ez a lány fizetett kurvának nézi, hogy nem mert tiltakozni. , Mit is mondhatott volna? Azt, hogy ő egy férjes asszony? Inkább hallgatott és elkezdte szedegetni a ruháit mikor a férfi belépett. Leült az ágy szélére és odahúzta magához a lányt.
- Ne szaladj el. Nem fogod megbánni! - és a nyakába csókolt. Mikor érezte, hogy a lány ellenállása csökkent odaintett Kristienek.
- Gyere kezdheted. - a kis vörös rögtön magabiztosan markolta meg a férfi merevedő szerszámát és nyalogatni kezdte aki a lánnyal csókolózott.
Julie lassan oldódott és zavartan fogadta a nő közeledését aki az ő csiklóját is kezelésbe vette. Egyre jobban belemelegedett és az ujjait is belemélyesztette a lány puncijába és már a férfit el is hanyagolta aki ezért nem haragudott és föltalálta magát mert Kristie puncijába mélyesztette az óriási hímtagot és közben a lányokat nézte ahogy élveznek. Julie még soha nem érezte egy másik nő érintését ilyen közvetlenül. Most élvezte és a remegés mint a vulkán robbant ki belőle. Kristie abbahagyta a nyalogatását és a férfi is kirobbant a lány rángatózását látva. Ekkor lefeküdt az ágyra és a két lánynak kínálta föl magát. Kristie tudta a dolgát és segített Julienak is megtalálni a ritmust. Elkezdték együtt és felváltva szopogatni és nyalogatni a férfit aki pillanatok alatt újra merev lett és élvezte a lányok kényeztetését
Julie érezte a a másik lány forró leheletét ahogy a szájuk összeért. Kristie nyelve kígyózva siklott át a szájába amikor a duzzadó makk fölött összeszorult az ajkuk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:41
Egész jó.
#3 papi 2013. 05. 20. hétfő 07:02
Várom a harmadikat
#2 Lolamacko 2007. 04. 17. kedd 21:19
Ez a múltkor megjelent Vágyak második része és készül a harmadik rész is.
#1 Törté-Net 2007. 04. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?