A+ A-

Egy asszony a tóparton 1. rész

37 éves nő vagyok, két gyerekkel férjjel. 175 magas asszonyos alkat, igen nagy mellekkel, 110-as méretet meghaladó kebleim igyekeztem kordában tartani, nehogy lógjanak. Nem voltam se vékony, se kövér, asszonyos alkat. Férjemet volt hogy megcsaltam már, de nem volt állandó szeretőm, aránylag jól megvoltunk.
Nyáron, egy tó partján üdültünk a gyerekek nélkül. Sokat fürödtünk, napoztunk. Az út békítő túra volt, mert egy hónapja rajtakaptam a férjem, hogy megcsal egy kolléganőjével. Veszekedés, vita után letette az esküt, hogy vége és hogy csak egy alkalom volt. Hittem is neki, nem is, de mit volt tenni. Békítésként vitt el egy tópartra nyaralni. Még forrt bennem a düh, de már nem veszekedtünk, a férjem úgy hitte minden rendben. Ugyan a szex még szünetelt köztünk, de tudtam, hogy sokáig nem mehet, egyrészt, ha nem válok el, engednem kell, másrészt meg nekem is hiányzott már. De gondoltam 1-2 napig még húzom a férjem.
Sokat nézelődtünk a parton. Sok fiatal is volt, köztük egy 18-20 körüli fiú társaság, aki valószínűleg a közeli campingban szálltak meg. Vidámak voltak, jókedvűek és állandóan csajoztak. A férjemmel csak hevertünk és néztük az embereket és láttuk, hogy mindig felcsípnek csajokat. Persze ezek fiatal egyedülálló csajok voltak. Volt a tóparton egy kopott zárt kis épület, az átöltözés miatt. Egyszer bementük a férjemmel oda, de nem valami bizalomgerjesztő hely volt. Két pad volt benne összesen semmi más és mikor megnéztük éppen teli óvszerek hevertek a földön. A fiúk is ide vitték a csajokat, láttuk, hogy akit felszednek, beviszik és 20-30 perc múlva jönnek ki. Meg is állapítottuk a férjemmel, hogy milyen könnyűvérűek ezek a csajok.
Mi egy kis szállodában laktunk, a tulaj egy ötven körüli férfi volt, Béla. Kedvesen viselkedett velünk, néha túlzottan is, úgy láttam szemet vetett rám. Állandóan udvarolt, bókolt és rajtam legeltette a szemét. Egyértelmű volt, hogy ha tehetné, szívesen lefektetne. Amúgy jól nézett ki. Nevettem rajta és mikor egyértelmű ajánlatot tett (had mutassa meg hol lakik), mosolyogva mondtam neki, hogy a férjemmel vagyok, más prédát keressen. Elérkezett az utolsó nap is, reggel megígértem a férjemnek, hogy este az övé leszek. Béla is jelezte a reggelinél, hogy ma van az utolsó alkalom, hogy közelebbről megismerjem. Persze elutasítottam, de bevallom hízelgett, hogy ilyen kitartó. És így, mikor kimentünk a strandra, bevallom kissé felajzott a dolog, és a többhetes szex szünet, az esti szeretkezés ígérete, meg Béla vetkőztető szeme miatt kissé felizgultam. Fürödtünk és elterültünk a pokrócon. Ekkor jöttek ki a srácok négyen. Tőlünk pár méterre helyezkedtek el és nézték a kínálatot. Mostani felfűtött hangulatomban észrevettem, hogy csajok között engem is szemrevételeznek, ami hízelgő volt, lévén hogy majd kétszer idősebb voltam náluk és persze a férjem mellettem feküdt.
Észrevettek két fiatal csajt, akikre rögtön rástartoltak. A lányok szívesen fogadták őket, látszott, hogy a pasizás nincs ellenükre. Nem telt el fél óra, és az egyik lány az egyik fiúval felállt és elmentek a kis öltöző felé. Vagy 20 percig voltak benn, mikor visszajöttek egyértelmű volt mi történt velük. Nem is tagadták a dolgot, elégedetten hevertek le, a fiúk persze rögtön társukat faggatták, aki nagyképűen jelezte, hogy jó kis menet volt. A másik lány és egy másik fiú is felkeltek, hogy elmenjenek, a fiú visszafordult, hogy adjon neki valaki kotont. A többiek nagy nehezen találtak egyet, a fiú boldogan vette át és mentek az öltözőbe. Ők is vagy 20 perc múlva jöttek vissza mosolyogva. Aztán a két lány a lovagjával felálltak, a két fiú a sátrukba invitálta őket a ,,folytatásra". A másik két fiú ott maradt és idegesen taglalták, milyen mázlista a két társa. Ők meg ott maradtak parlagon ráadásul még a sátorba se mehetnek vissza. Aztán elkezdték ismét a csajokat skubizni. Nem voltak túl sokan és mindenki szinte párban volt. Dél körül is volt, sokan elmentek ebédelni. A férjem közben elaludt (mi ekkor már az árnyékban voltunk). Unatkozni kezdtem és hirtelen észrevettem, hogy a két fiú engem bámul. Nafene gondoltam én is szóbajövök nekik mint préda?
Először persze nem vettem komolyan, de aztán láttam a két srác nem figyel másra, egyértelműen és kirívóan bámul rám. Kényelmetlenül is éreztem magam, meg izgatottnak is. Kényelmetlen, mert mint minden már nem fiatal nő, úgy éreztem a testem nem eléggé szép és izgató, de ugyanakkor izgatott, hogy ez a nyilvánvalóan kanos két fiú pont az én asszonyos testem bámulja. Egy idő után nem lehetett nem észrevenni a dolgot, annyira nyíltan és kihívóan bámultak. Felültem és hátul a kezeimen támaszkodva végignéztem a testemen. Olyan pózban voltam, ami kihangsúlyozta nagy kerek melleim. Lábaim kissé szétnyitva voltak, mivel pont szemben voltak, tekintetük előtt szabad volt bikinis duzzadt puncim. A mohó tekintetek bámulták is testem. Néhány másodpercig a víz felé néztem, ezzel büntetlenül leheltethették szemüket testemen. Bevallom kellemes bizsergés futott át rajtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2013. 12. 1. vasárnap 08:44
Nagyon jó
#6 A57L 2013. 07. 10. szerda 07:19
Elmegy.
#5 sikamika 2012. 07. 6. péntek 17:17
na mi ??hol a folytatáss????
#4 vanyur 2007. 04. 17. kedd 16:46
várjuk a folytatást
#3 Ati 2007. 04. 17. kedd 14:28
Jó a buli.
#2 bennic 2007. 04. 17. kedd 07:43
Kicsit részletesebb is lehetne, de az alapötlet jó. Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2007. 04. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?