A+ A-

Egy asszony a tóparton 1. rész

37 éves nő vagyok, két gyerekkel férjjel. 175 magas asszonyos alkat, igen nagy mellekkel, 110-as méretet meghaladó kebleim igyekeztem kordában tartani, nehogy lógjanak. Nem voltam se vékony, se kövér, asszonyos alkat. Férjemet volt hogy megcsaltam már, de nem volt állandó szeretőm, aránylag jól megvoltunk.
Nyáron, egy tó partján üdültünk a gyerekek nélkül. Sokat fürödtünk, napoztunk. Az út békítő túra volt, mert egy hónapja rajtakaptam a férjem, hogy megcsal egy kolléganőjével. Veszekedés, vita után letette az esküt, hogy vége és hogy csak egy alkalom volt. Hittem is neki, nem is, de mit volt tenni. Békítésként vitt el egy tópartra nyaralni. Még forrt bennem a düh, de már nem veszekedtünk, a férjem úgy hitte minden rendben. Ugyan a szex még szünetelt köztünk, de tudtam, hogy sokáig nem mehet, egyrészt, ha nem válok el, engednem kell, másrészt meg nekem is hiányzott már. De gondoltam 1-2 napig még húzom a férjem.
Sokat nézelődtünk a parton. Sok fiatal is volt, köztük egy 18-20 körüli fiú társaság, aki valószínűleg a közeli campingban szálltak meg. Vidámak voltak, jókedvűek és állandóan csajoztak. A férjemmel csak hevertünk és néztük az embereket és láttuk, hogy mindig felcsípnek csajokat. Persze ezek fiatal egyedülálló csajok voltak. Volt a tóparton egy kopott zárt kis épület, az átöltözés miatt. Egyszer bementük a férjemmel oda, de nem valami bizalomgerjesztő hely volt. Két pad volt benne összesen semmi más és mikor megnéztük éppen teli óvszerek hevertek a földön. A fiúk is ide vitték a csajokat, láttuk, hogy akit felszednek, beviszik és 20-30 perc múlva jönnek ki. Meg is állapítottuk a férjemmel, hogy milyen könnyűvérűek ezek a csajok.
Mi egy kis szállodában laktunk, a tulaj egy ötven körüli férfi volt, Béla. Kedvesen viselkedett velünk, néha túlzottan is, úgy láttam szemet vetett rám. Állandóan udvarolt, bókolt és rajtam legeltette a szemét. Egyértelmű volt, hogy ha tehetné, szívesen lefektetne. Amúgy jól nézett ki. Nevettem rajta és mikor egyértelmű ajánlatot tett (had mutassa meg hol lakik), mosolyogva mondtam neki, hogy a férjemmel vagyok, más prédát keressen. Elérkezett az utolsó nap is, reggel megígértem a férjemnek, hogy este az övé leszek. Béla is jelezte a reggelinél, hogy ma van az utolsó alkalom, hogy közelebbről megismerjem. Persze elutasítottam, de bevallom hízelgett, hogy ilyen kitartó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2013. 12. 1. vasárnap 08:44
Nagyon jó
#6 A57L 2013. 07. 10. szerda 07:19
Elmegy.
#5 sikamika 2012. 07. 6. péntek 17:17
na mi ??hol a folytatáss????
#4 vanyur 2007. 04. 17. kedd 16:46
várjuk a folytatást
#3 Ati 2007. 04. 17. kedd 14:28
Jó a buli.
#2 bennic 2007. 04. 17. kedd 07:43
Kicsit részletesebb is lehetne, de az alapötlet jó. Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2007. 04. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?