A+ A-

Sógornőm

Sokat gondolkodtam, míg arra a következtetésre jutottam, hogy megírom ezt a történetemet. Úgy látom, sokan vannak, vagyunk, akik a vágyaik kielégítéséhez különböző dolgokat vesznek igénybe. Közülünk néhányan pornó filmet néznek, erotikus tartalmú történeteket olvasnak, néhányan pedig a zuhany alatt (vagy máshol) könnyítenek magukon. Utóbbi esetben szokott előfordulni, hogy olyan elérhető vagy elérhetetlen személyre gondolunk, akivel elképzelve az aktust, könnyen a csúcsra juttatjuk magunkat. Jómagam is fantáziáltam erről egy párszor, pedig már feleségem van. Mindez persze akkor történet még akkor történt, amikor nem voltam házas.
Egy szónak is száz a vége, azért döntöttem, úgy, hogy megírom ezt a történetet, mert a minap ismét beszélgettem a sógornőmmel és eszembe jutott ez az eset, mosolyt csalva az arcomra és némi merevedést a farkamra.
Az előzményekről: Feleségem(akkori mennyasszonyom) családja vidéken él. Ebben a faluban egy kétemeletes nem túl nagy de takaros kis házban laktak. Sokszor jártam fel hozzájuk udvarolni, virágot vittem, meg igyekeztem "bevágódni a családnál". Ott ismertem meg a leendő sógornőmet, Mártit. Egészen más milyen mint a feleségem. Ő egy kicsit teltebb és viszonylagosan nagy mellei vannak, amikkel imádok játszadozni. Márti azonban egy vékony kislány. Mellei alig, hiába hord kosaras melltartót. Mégis a sudárságából sugárzik a szépség. Olyan mint egy gyönyörű rózsaszál. 175 cm magas, szép vöröses haja van, amely a válláig ér. Amikor kiereszti, szinte mindenki megcsodálja. Arca, nagyon helyes, de mégsem kiemelkedően szép.
Egyszóval, amikor a férfiak ránéznek, szinte mindig megkívánják. A kis Márti pedig tudja ezt nagyon jól. Teszi, veszi magát, ahogy azt a nők szokták. Alig eszik és igyekszik elegánsan de kihívóan öltözködni. A lábait nagyon szereti megmutatni, amely szinte hibátlan formájú, ez azért van, mert folyamatosan sportol. Közte és a feleségem között több mint fél évtized van. Amikor ez az eset történt Márti mindössze16 éves múlt. Nem nagyon szeretett, mert többször a tudtára adtam, hogy tetszik nekem, viszont ő nem akart rosszat a nővérének és éppen ezért, kicsit gonoszul is bánt velem, alig beszélt hozzám, s ha egy-egy csábos pillantást el is engedett, csak azért csinálta, hogy húzza a fejem, aztán el is tűnt a társaságból. Én azért titokban sokszor fantáziáltam róla, vagy talán nem is olyan titokban...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 02. 13. szombat 15:41
Nemvvagysemmi.

Ottvan a csaj te meg matyisztál.
#3 papi 2015. 09. 24. csütörtök 20:04
Nem nagy szám
#2 A57L 2014. 04. 7. hétfő 07:46
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?