A+ A-

Szexgyakorlat

Fordítás
Egy szál köpenyt viselt, alatta csak bugyit, mégis melege volt. Rövid volt a köpeny, ráadásul két felső gombját nyitva is hagyta, hogy kilátszott mindene, a vére mégis izzott, pinája zsiborgott. Feltüzelték a sóvár pillantások, de ideges meg attól lett, hogy a raktár ajtaját támasztó két kölyök nem rajta izgult fel, hanem a falra kiragasztott képre gerjedtek. A vörös csizmás, pináját csipkedő szopós szőke bombázó csak egy poszteren kellet magát, ő meg itt ült a kasszában.
Ducin, tömör combokkal, telt mellekkel, de hús-vér valóban.
A srácokat nyári gyakorlatra vezényelték a szakiskolából, sok hasznukat mégsem vette. Nem értetek semmihez, de adókedvezményt kapott értük, így megtűrte őket. Délben bezárta az ajtót leengedte a reluxát.
- Fogjátok azt a ládát! - parancsolt rájuk.
- Mielőtt ebédelni mennénk, rendet rakunk a raktárban.
Még ezt is rosszul csinálták. Felkapták ugyan a rekeszt, az egyik azonban nagy szál, langaléta bumburnyák volt, a másik mokány kis töpszli, a magasság különbséget nem egyenlítették ki, s így csaknem kiszorták az üres üvegeket. Legyintett csak, nem szólt semmit. Előttük ment be a raktárba.
- Oda tegyétek! - bökött a sarokra.
Aztán lehajolt, az alsó polcon kezdett el keresgélni. A mellei csaknem kibuktak a köpeny szétnyíló hasítékán, a recés bimbókig látszót a kívánatos húshalom. Mögötte repedt tükör támaszkodott a falnak, abban meg a kerek combjait, a pinájába vágó, nyúlós kis bugyiját, fél fenekét láthatták. A töpszli állt hozzá közelebb, nadrágja pattanásig feszült. Odanyúlt mielőtt végiggondolta volna a dolgot. Megfogta az ágaskodó kemény faszt.
- Nocsak! - suttogta.
- Ezzel meg mi van? Mindjárt szétrobban.
A kölyök megrándult az érintésre, aztán csak állt pirosra gyúlt arccal, két kezét lógatva.
Lehúzta a zipzárt, benyúlt a gatyába, s kivette a lüktető, meredt faszt. Nem volt igazán hosszú, ám szokatlanul vastag, a makkja nagy és vaskos, úgy festett az egész, mint valami buzogány.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 2. szombat 09:56
Jólmegkúrták a tehenet.
#5 zsuzsika 2014. 11. 30. vasárnap 08:20
Jó.
#4 listike 2014. 10. 27. hétfő 11:28
Jó volt.
#3 papi 2014. 05. 8. csütörtök 02:41
Egész jó
#2 genius33 2013. 02. 19. kedd 13:03
Nem rossz. smile
#1 Törté-Net 2007. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?