A+ A-

Játékok 1. rész

Elég későn, több kacskaringó után végeztem el a tanárképző főiskolát. Most 28 éves vagyok.
Dolgoztam és mellette jártam iskolába. Munkahelyem, ahol most is dolgozom, egy általános iskola. Itt is lakom a rokonoknál albérletben, mert nem tudnék bejárni. Apai ágról származó rokonaim, nagyon rendesek, e garázs felett lévő nagy helységet alakítottuk át számomra. Ez lehetővé teszi, hogy a lakásba is bár mikor bemehessek, ugyanakkor a garázs felől is van egy külön bejárata. Így ha a fenti ajtót lezártam, nyugodtan lehettem egyedül a birodalmamban, nem zavar senki.
Apám öccse és felesége, meg két gyerek alkották a jelenlegi családomat ebben a városban. A fiú , Gábor13, a nővére Ági 15 éves. Péter, apám öccse 48 , Ibolya a felesége 37.
Na de kezdjük e kis kitérő után a történetemmel.
Nem igazán voltam olyan nagyon lányra hajtós típus. Bár elég magas vagyok, inkább szikár, mint izmos. Szemüvegem van, talán ettől volt bennem mindig is a kissé félrehúzódás és figyelés ösztöne. Kiskoromban gyakran játszottam egyedül, a játékaimmal. A legjobb barátom a kutyám volt, sokat csavarogtunk a falunkban, vagy kint a réten az erdőben. Egy ilyen csatangoláskor figyeltem fel a szomszéd lányra, meg a fiújára a bokrosban. Óvatosan a közelükbe osontam és onnan figyeltem őket. A lány nem volt valami helyes(nekem nem tetszett) de nagyon nagy mellei voltak. Bár még mindenki kislánynak hívta, lehetett vagy 14 éves, de már akkora mellei voltak mint a tejcsárda. Amikor Géza levette róla a pólót, a két hatalmas mell megmutatta milyen formás.
Suttogtak így nem értettem mit beszélnek, de pillanatok alatt mind a ketten meztelenre vetkőztek. Gézának úgy állt a farka mint a zászlórúd, a lány meg fogta, húzogatta, miközben Géza a melleket markolászta, csókolgatta. Bár én még alig múltam 11, de bizony a kezemmel nekem is jól esett a magamét húzogatni, miközben figyeltem őket. Ők pedig csináltak egymással mindent, csókolóztak, Géza nyalta melleket, a nyakár, a hasát a lánynak. Az meg egyre többször, és egyre jobban bevette a szájába Géza hatalmas farkát. Nem lehetett jól látni, de biztos, hogy Géza eközben a lány lába között annak pinusát nyalta. A lány olyan hangokat hallatott, ami engem még nagyobb izgalomba hozott. A lábam már remegett, így letérdeltem, és így húzogatva a farkam néztem őket tovább. Zeusz, a kutyám ott ült mellettem, és hol rám, hol meg a farkamat nézte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 alttpg 2007. 04. 13. péntek 16:10
Izgazmas kezdés. Tetszik a stílusod, fel tudod idézni a fiatalkori setesutaság hangulatát. ekem tetszik!
#5 Ati 2007. 04. 12. csütörtök 16:21
Szerintem folytasd, nemkel mindig egyszere dugni.
#4 Carad 2007. 04. 12. csütörtök 13:47
Szerintem se...nem csak, hogy vontatott, de még zagyvaság is :S
#3 dani@freemail.hu 2007. 04. 11. szerda 21:23
Ne folytasd
#2 d. 2007. 04. 11. szerda 07:33
kicsit vontatott
#1 Törté-Net 2007. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?