A+ A-

Destiny 2. rész

Az életem felgyorsult az elmúlt két év alatt. Kati, aki a kollegám volt és akivel azt a csodálatos estét töltöttem, elment máshova dolgozni. Jómagam is otthagytam a céget és tanulmányaim befejezésére koncentráltam, majd elmentem külföldre. Kati és köztem lévő barátság mindig megmaradt, de az életünk két irányba ment tovább. Ő a családjával és az új munkahelyével, én pedig az egyetem és a külföld adta lehetőségekkel voltam elfoglalva. Sokáig telefonon tartottuk a kapcsolatot és a levélváltások is szinte heti gyakorisággal voltak. Mindkettőnk életében "nyomot" hagyott az az éjszaka, de nem tudtuk, hogy mennyire lesz hatással a jövőnket illetőleg...
Kinti tartózkodásom alatt igen szerencsés fordulatot vett az életem. Sikerült elhelyezkednem egy filmstúdiónál és r.asszisztensként dolgoztam különböző hollywoodi filmprodukciókban. Az élet kegyes volt hozzám, mert kint az USA-ban tudtam megteremteni mindazt az egzisztenciát, ami itthon talán sosem adatott volna meg. Jól éltem és jól élek, de a jólét nem pótolta és pótolja azokat a dolgokat, melyek igazán fontosak nekünk. Mire is gondolok: Család, barátok, szerelmek...és sorolhatnám. 2006. Decemberében hazautaztam Magyarországra egy forgatás miatt. Gondoltam ez épp jól jön majd, és összeköthetem a kellemest a hasznossal. Aki kicsit is jártas a filmkészítés világában az tudja, hogy nem sok szabadidő adatik meg az embernek és napi min. 14 óra fogatási munkák vannak. De azért mentségként szolgáljon heti 1-2 nap pihenő mindenkinek jár... ekkor döntöttem úgy, hogy felkeresem a családot, a barátokat és a rég nem látott "kedvest...".
A sors furcsa fintora, hogy egy napon megcsörrent a telefonom és Kati férje volt...Mivel jóbarátságba vagyunk nem lepődtem meg a dolgon, bár nem tudtam elképzelni mit akarhat tőlem. Nos egy meglepetés bulit szervezett Katinak és arra akart meghívni. picit megdöbbentem, ugyanakkor nagyon megörültem a meghívásnak, hisz régen nem láttam már Katit és így igent mondtam a meghívásnak. Tudtam, hogy megfog lepődni, hiszen nem tudta, hogy hazahozott a munkám, csak annyit tudott, nemsokára hazalátogatok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.38 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2007. 04. 8. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?