A+ A-

Vágyak vagy álmok 1. rész

A fiatal nő érezte, hogy valami gond van a kocsival és teljesen kétségbe esett. Úgy hozta el, hogy a férje nem tudott róla és utálta mikor gúnyos megjegyzéseket tesz a női vezetőkre, akik nem tudnak vezetni.
Az övének benzintankja üres volt és ezért vette kölcsön reggel a férje nagy becsben tartott sportkocsiját. Leállt az út szélén és kétségbeesve nézett körül. Segítségre várt és azt nézte hátha jön arra valaki akit megszólíthat. A pici faluban dél körül szinte senki sem járt az utcán.
Aztán néhány tizenéves kölyköt vett észre egy nagy fa alatt ülni a fűben. A fiúk ámulva nézték a drága autót. A lány elindult feléjük és a fiúk ekkor már teljesen le voltak nyűgözve. A testhezálló ruhában hosszú combokkal érkező szirén feléjük tartott.
- Helló - mosolygott rájuk a lány és előadta, hogy valami gond van az autójával.
A fiúk határozottan mutattak egy nagy kúria felé ahol a ház mellett egy üvegcsarnok állt. Szerintük ott a műhelyben tudnak majd segíteni.
A nő hálásan indult a műhely felé. Belépve megkönnyebbülten állt meg, mert itt légkondicionálás volt és az enyhe levegő a perzselő kinti hőség után kellemes volt.
A műhelyben volt néhány kocsi és a végében három férfi beszélgetett. A lány feléjük tartott. A karzaton lévő irodából a férfi úgy nézett a lányra, mint valami tüneményre. A lány minden lépésénél mozdultak a mellei és a csípője olyan szexisen ringott, hogy attól a torka is kiszáradt.
Figyelte mi fog történni. A lány a három szerelőjéhez lépett és elpanaszolta, hogy lerobbant innen pár percnyire a kocsija. A műhelyfőnököt is teljesen lenyűgözte a lány és mégis az ő utasításaihoz tartotta magát.
- Sajnos nem fogadhatunk új kocsit, mert be fogunk zárni pár hétre -
- Kérem! Segítsenek! - könyörgött a lány
- Nem tehetem csak a főnök külön engedélyével. - mondta szigorúan a főnök - Esetleg ha beszélne vele. - ajánlotta - Jöjjön vissza egy óra múlva akkor már itt lesz.
A lány annyira kétségbe volt esve, hogy már most eldöntötte nem fog egy órát várni, de elindult az ajtó felé. Nem szívesen lépett ki a forróságba, de mit tehetett mást. Elballagott a kocsiig majd magához vette a táskáját és megigazította a sminkjét és a haját aztán visszaindult. Mielőtt belépett volna elolvasta a műhely fölött a cégtulajdonos nevét és újra belépett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:41
Nem rossz.
#5 papi 2013. 05. 20. hétfő 07:01
Hamar beletanult a kurva szerepbe
#4 Kamuk 2007. 04. 10. kedd 11:36
közepes, de hogy a pasinak még fizetett is ezért, azért az nem semmi:)
#3 HOB 2007. 04. 9. hétfő 12:58
hülye a befejezés.
#2 Cave 2007. 04. 8. vasárnap 11:34
Felesleges volt a végére a másik nő.
#1 Törté-Net 2007. 04. 8. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?