A+ A-

Tomi, a szomszéd

Egy Budapesti ház 5-ös számú lakásában élek. Az életem eléggé unalmas és monoton. A nyárszünet közepén jártunk, és én a suli végezte óta semmit nem csináltam. Nagyjából egyedül voltam, mivel apám a lakás egyik távoli szobájában forgatott pornófilmeket illegálisan. Ez volt a munkája. A kuncsaftok eljöttek hozzá, dugtak, apa felvette, aztán pénzért eladta őket. Ilyen egyszerű. Nem volt nagy szám, de rendesen megélt belőle. Én még csak párszor láthattam őt munka közben, amikor valamiért be kellett mennem a szobába és ott szinte mindig zajlott az élet. Mindenféle szexet lehetett ott látni a leszbikustól egészen a szado-mazo-ig.
Ott tudtam meg, hogy a fiúkhoz vonzódom. Csak párszor láttam melegpornót, de az is annyira felizgatott... :) Egyik nyári napon, amikor szokásomhoz híven semmit tettem, csak a tévét bámultam elterülve a kanapén, egyszer csak apa egyik színésze zavarta meg a magányomat. Bejött a szobába és leült a kanapé végébe. Nem nagyon szerettem. Hatalmas, kövér hústorony fickó volt, akinek feje kopaszon csillogott. Láttam már pár filmforgatás alatt és nem nagyon tetszett a látvány.
Elkezdett nekem mindenféléről beszélni. Egy kicsit megijedtem az elején, hogy vajon, mit akar ez tőlem? De aztán ügyet sem vetettem rá. Hagytam, hogy had beszéljen csak magában. Ám hirtelen azt vettem észre, hogy teljesen felugrott a kanapéra és négykézláb
felmászik rám. Annyira hirtelen történt, hogy nem tudtam se köpni, se nyelni.
- "Olyan szexi vagy" - Mondta és le akart smárolni. Akkora undor tört rám, hogy azt hittem hányni fogok.
-"Szállj le rólam!" - Kiáltottam és elkezdtem ütlegelni, de nem sok esélyem volt egy akkora emberrel szemben. Végül nagy nehezen kiverekedtem magam alóla és hátra se nézve kirohantam a szobából.
Elhagytam a lakást, kiértem lépcsőházba, onnan pedig kimentem az erkélyre. Nekidőltem a falnak, becsuktam a szemem és próbáltam kiverni a fejemből mindazt, ami az elmúlt egy percben történt velem. Ha csak rá gondoltam, hogy ott van felettem, kirázott a hideg. Mikorra egy kicsit megnyugodtam, hirtelen egy hang szólított meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 11. 19. csütörtök 10:07
Közepes.
#4 A57L 2014. 11. 17. hétfő 06:31
Egynek elmegy.
#3 papi 2014. 01. 17. péntek 09:13
Nem rossz
#2 ducas 2007. 07. 3. kedd 22:18
Goood...:-)
#1 Törté-Net 2007. 03. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?