A+ A-

Három éjszaka 2. rész

A második éjszaka nagyjából úgy kezdődött, mint az első. Lucien ismét vacsorával várta a szalonban. Fekete ruhában állt a kandalló mellett, a lobogó tűz táncoló árnyat vetett a kőfalakra. Amikor Aveline lecsúsztatta magáról az arcát takaró csuklyát, Lucien szembefordult vele, megigézte a kámzsa surranó nesze.
A lány az ajtó előtt állt. DuFeron olyan elmélyülten nézte, melyre nem volt szava, a levegő hirtelen úgy megsűrűsödött közöttük, hogy alig tudta belélegezni.
Lucien kimért, lassú léptekkel közeledett hozzá. Aveline szíve úgy dübörgött, mint vágtató lovak patája alatt a föld. Tudta mi következik, ismerte csókja ízét, kezének érintését a testén. Tudta, micsoda örömök várnak rá az éj hátralévő felében.
- Tehát nem ijesztettem el örökre? - túrt a hajába ujjaival. Hangjába élcelődés vegyült. - Csaknem biztos voltam benne, hogy nem jön el újra a tegnap éjszakai kis virtuskodásunk után.
Pír öntötte el Aveline arcát.
- Nem félek öntől Lucien.
Nevetést kapott válaszként.
- Valóban? Nem?
Aveline felvonta a szemöldökét.
- Az előző éjszaka után úgy vélem már nem képes meglepni semmivel.
A férfi ajka mindenttudó mosolyra görbült.
- Biztos benne?
Mosolya felizgatta Aveline-t.
- Semmiben sem lehetek száz százalékig biztos uram, ha önről van szó.
- Jól van. - Lucien kigombolta a lány ruháját és egyetlen mozdulattal lehúzta a válláról. - Mert ma este meztelenek leszünk.
Aveline tettetett közönnyel válaszolt.
- Voltam már kettesben önnel mezítelenül.
- Egész éjszaka - csillant meg a férfi szeme. Aveline háta mögé csusszant és olyan szakavatott mozdulatokkal oldott meg minden fűzőt és gombot, hogy a legrátermettebb cselédlány is megirigyelhette volna. - Egész éjszaka Aveline - suttogta, ajkával a fülét csiklandozva. Ajkának forrósága áthevítette a lányt. - Meztelenül eszünk. Szeretkezünk. Alszunk. Meztelenül ... mindent.
- Eszünk? - valami csoda folytán nem remegett meg a hangja.
- Meztelenül fog vacsorázni. - Lecsúsztatta a lány ruháját, szabaddá téve melleit, melyet már csak egy vékony kis kombiné takart. Lucien szégyentelenül kihasználta előnyös helyzetét, előrenyúlt és megragadta őket. - Meztelenül alszik. Meztelenül sakkozik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 09. 9. hétfő 08:05
Ez sem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 03. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?