A+ A-

Karácsonyi meglepetések

Andy körülnézett a szobában, amely egészen máshogy festett, mint a többi alkalommal ebben az évben. A sarokban egy nagy, túldiszített fenyőfa állt, amely a szoba méretéhez képest meglehetősen nagy volt. A fenyő tele volt égőkkel, és díszekkel. Kitette a karácsonyi lapokat, legalább 12-vel többet, mint az előző évben. Boldog és jókedvű volt, és erre megvolt a jó oka.
Christina.
Pontosan egy évvel ezelőtt lépett be az életébe Christina, felforgatva azt.
Christina Kringle azt állította magáról, hogy ő a Mikulás lányunokája. Andy feltételezte, hogy ez is a lány varázsának része, és egy pillanatra sem vonta kétségbe az állítását.
A lány teljesítette a férfi minden karácsonyi kívánságát, és még többet. A 46 éves agglegény újra élettel telinek érezte magát a lány vidám természete miatt. Együtt töltöttek egy csodálatos karácsony estét, majd az újév napját. És egy Valentin napot. Christina soha nem vesztette el a képességét, hogy örömöt és boldogságot hozzon a férfinak, egy olyan boldogságot, amiről azt hitte, hogy soha nem fogja megismerni.
A kandallóban égő tűzben egy hasábfa felpattogzott, megijesztve Andy macskáját, Colonel-t, aki visszavonult egy másik szobába. Andy belenézett a tükörbe, és hátrasimította a haját. Jól nézett ki, jobban, mint eddig bármikor. Fogyott, sokat mosolygott, és nem nézett ki annyi idősnek, mint ahány éves volt. A szerelem képes ezt tenni egy emberrel.
Szerelmes volt Christina-ba? Kétségtelenül. Borzasztóan érezte magát, amikor nem voltak együtt, de megértette, hogy a "családi üzlet" fontos a lánynak. Soha nem volt kétsége, hogy jelen van-e a lány gondolataiban. "Emlékezz, én tudom, hogy ki kedves és ki rakoncátlan, és ez kedves, hogy olyan rakoncátlan vagy!" - dorombolt a férfinak egy éjszaka, amikor egymást ölelték.
Andy remélte, hogy együtt tölthetnek néhány estét, és ezek után pár napig a fellegek közt járt. Ez volt az egyik oka annak, hogy elhatározta, hogy különleges estét szerez Christina-nak.
De mit adhat egy lánynak, aki megkaphat MINDENT, amit csak akar?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 12. 26. péntek 06:32
8P
#5 A57L 2013. 12. 5. csütörtök 08:52
Nem rossz.
#4 joozsi 2012. 02. 29. szerda 05:32
Írj még!
#3 kopasz 2008. 12. 6. szombat 09:59
Írjál nyugodtan , ez egészen jó volt , bár én a magam részéről jobban szeretem a 2 férfi 1 nő felállást .
#2 Luxor 2007. 03. 26. hétfő 19:35
Aki elolvassa a történetet, kérem, hogy írjon kritikát... Így kritika nélkül nem tudom, hogy írjak-e még történeteket.
#1 Törté-Net 2007. 03. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?