A+ A-

A masszázs

Előzmények:
Iwiw, "véletlen" kattintás, "nem te vagy az a lány, akivel..." kezdetű mondat, majd: "ha már így alakult, nem lenne kedved mégis..." folytatás...
A lány belemegy, így leveleznek. Sokat, sok mindenről.
A fiú külföldön, a lány Magyarországon, a fiú csak pár napra utazik haza...
A fiú...
A masszázs...
A hasadon fekszel, a testedet mindössze egy törülköző takarja a feneked tájékán. Nyugodt vagy, annak ellenére is, hogy igazából nem ismersz. Csak egy kép voltam neked a monitorodon, egy-egy kedves, néhol vicces sor, és mindez kiegészítve a képzeleteddel. Élőben soha nem láttál még, mégis most nyugodt vagy. Nem tudod, hogy lehet, de megbízol bennem.
A szemeid lehunyva, a tested ellazulva. Nem mozdulsz. Csodálkozol, mi történik, miért nem érek már hozzád, de a fejed nem mozdítod, nem emeled fel, hogy megnézd, mi történik. Csak fekszel, és nem gondolsz nagyon semmire. Talán nem is mersz, hisz beengedtél a lakásodba egy idegent, gyakorlatilag meztelen vagy, csak egy törülköző és egy falatnyi bugyi takarja a tested, így inkább nem gondolkozol, most már úgyis késő lenne... így hát nyugodt vagy, kikapcsolod az agyad és csak abban bízol, hogy mindaz mit reméltél most valóra válik, és tényleg egy igen kellemes masszázsban lesz részed.
De még mindig nem érzel semmit. Most már kezded furcsállani, de még mindig nincs energiád "utánanézni", hogy mi az oka ennek.
Ekkor hirtelen, szinte a semmiből megérzed a kezeimet a válladon. Kellemesen meleg az olaj amivel sikamlóssá tettem a kezeimet, nem borzongsz össze alatta. Egy pillanatra végigfut a hátadon a hideg, de ez a jóleső megnyugvás miatt van. Elkezdődött... ha eddig nyugodt voltál, most még inkább azzá válsz, nem gondolkodsz, nem ábrándozol, csak létezel...
A kezeim lassú tempóban korbácsolják a benned szunnyadó vágyakat. Nem erősen, de mégse puhán simítom végig a bőrödet. Ahogy a kezem a derekad felé halad, halk szusszanás hagyja el a szádat. A derekat mindenki kifelejti, ha masszázsról van szó, csak a hátra és a vállakra koncentrálnak. De én nem, és te ezt azzal a szusszanással veszed tudomásul. A derekadnál hosszan elidőzök, a kezeim erősebben gyúrják már a kényeztetésre oly régen kiéhezett testedet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2015. 02. 7. szombat 07:14
Nagyon jó!
#2 bikmakk 2011. 09. 20. kedd 15:03
Méghogy 5-ös? Nagyon jó, 10! Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2007. 03. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?