A+ A-

Gólyaavató tábor Hévízen

Most (2002/2003. tanév) kezdtem meg egyetemi éveimet ... Ugyebár ilyenkor szokás mindenhol egy "amolyan felavatást végezni" az újoncok körében! No, ez nálunk is megtörtént, csak egy kicsit másként, mint ahogy mi, elsosök vártuk.
A Gólyaavató tábort Hévíz és környékén kirándulgattuk, viszont a szállásunk Hévízen volt egy szállodában nem messze a híres tótól. Az egész tábor végül is augusztus 28- szeptember 1. között zajlott. 4 srác visszabukott elsoévrol, így ok is velünk jöttek eme túrára (a saját hírnevünk -- nem az egyetemé! -- érdekében nem nevezem meg egyetemünket, de annyit elárulok, hogy nyugat-dunántúli
egyetemrol van szó).No, hogy a lényegre térjek. Elso napi úticélunk Keszthely volt (10km-re Hévíztol). Bebarangoltuk, aztán úgy 19 óra körül megérkeztünk a szállodába, ledobtuk a cuccost miután kiválasztottuk a szobákat (6 ill. 8 fos szobák voltak számunkra fenntartva), s, hogy ki kivel lesz egy szobában. Jómagam egy 8 fos szobában telepedtem le 7 elsossel. A 4 "bukott" egy 6 fos szobába fészkelte be magát 2 elsos mellé, közvetlen a mi szobánk mellé. Épp, hogy ledobtuk a táskákat, már menni is kellett vacsorázni. Enyhe túlzás, hogy vacsoráztunk, valami cukorborsó+kukorica köret volt tejfölös hússzelettel vagy mi, de szinte senki nem evett semmit belole. Szerencsére mindenki hozott magával saját készítésu kaját, így visszatérve a szobáinkba kajálhattunk valami ehetot is.
Vacsora után elindultunk tusolni. A 8 fos szobához 3 tusolós, a 6 fos szobához 2 tusolós fürdoszoba tartozott. Letusoltunk, aztán boxerre öltözve körbe ültük a szobánkban és elkezdtünk dumálni, ki kicsoda (közben elfelejtettük kulcsra zárni az ajtót). Fél ketto-két óra tájt aztán úgy döntöttünk, aludjunk! Lefeküdtünk. Ahogy csend lett a vékony falon a 4 bukott és a 2 elsos szobája felol furcsa zajra lettem figyelmes. Mintha párnacsatát vívtak volna, de mégse. Aztán egy ido után csend lett. Gondoltam majd reggel utánajárok, hogy mi volt az. Hamarabb megtudtam. Elaludtam. Arra ébredtem aztán, hogy ég a villany a szobánkban és a szomszéd szobából a 4 bukott emberke boxerben, a két elsos meg anyaszült meztelenül, bekötött szájjal ácsorog a szoba közepén.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 robin00 2015. 07. 19. vasárnap 01:14
Nekem nem tetszik, sőt...
#2 zsuzsika 2014. 12. 6. szombat 05:53
Minősíthetetlen.
#1 Törté-Net 2007. 02. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?