A+ A-

Szexboszorkányok

Kriszta és Judit már nagyon régen barátnők voltak a Főiskolán, nagyjából ismerték is egymás rigojáit, jó és rossz tulajdonságait, még szexuális érdeklődési körét is.
Az egyik szombat estére bulit szervezett a suli, ...méghozzá jelmezbált.
- Tudod mit Kriszta, öltözzünk fejkendős szexboszorkányoknak- mondta Judit nevetve, arcán sejtelmes, kaján mosollyal.
- Szexboszorkáányooknaak ?-kérdezte Kriszta meglepődve - és ezt hogy gondoltad kivitelezni, . . . szexi ruhában leszünk és a pasik meg csak úgy tapadnak majd ránk? ( Kriszta tudta, hogy Judit valamire készülhet, mert bár a fiúkat is szerette, azért volt benne jócskán leszbi hajlam, főleg, ha Krisztáról volt szó.)
- Hát mindenképpen jólenne valamilyen selymes anyagú blúz, esetleg szűk bőrszoknyával, selyemkendővel a fejünkön, hogy a boszorkány feeling-nek is formát adjunk.
(Lesz, ami lesz, gondolta Kriszta, és mivel nem volt jobb ötlete, belement a dologba)
Este ott álltak mindketten a folyosón, melyről az iskola nagy termű aulája nyílott. Már learatták az iskolatársak jópofa megjegyzéseit, Ők is dícsérték a többiek olajsejk, matrózlány, hercegnő és egyéb jelmezeit, amikor a fiúk dürrögő nyomulós közeledéseit mellőzendő, Juditnak az az ötlete támadt, hogy vonuljanak el, egy kicsit nyugisabb helyre.
Felmentek az emeleti leghátsó terembe.
- Most miért jöttünk ide, megőrültél - kérdezte Kriszta- tudod, hogy megmondták a tanárok, hogy az emeletre szigorúan tilos feljönni, az egyik majdnem észre is vett.
Gyere, menjünk inkább vissza -szólt Kriszta és elindult a terem ajtaja felé.
- Dehogyis mész - mondta hangosan Judit, hangjában a kezdődő fizikai erőkifejtés remegésével, és abban a pillanatban befogta Kriszta száját, hogy az ne tudjon kiabálni.
- Gyere csak ide a hátsó sarokba, jó lesz neked is meglátod. - azzal hátravonszolta Krisztát, egyik kezével a száját betapasztva, másikkal a derekát átfogva úgy, hogy Kriszta kezei is le voltak szorítva.
Kriszta érezte, hogy ebből valami leszbi játék lesz, de nagyon félt, hogy valaki rájuk nyit, és balhé lesz a dologból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 11. csütörtök 14:13
Nem rossz írás.
#4 zsuzsika 2014. 11. 22. szombat 08:08
Gyenge.
#3 A57L 2014. 03. 30. vasárnap 09:34
Nagyon gyenge.
#2 wwwalaki 2007. 10. 18. csütörtök 10:59
Ez mi a fenétől lenne s/m? Leszbikus love-bondage, annak is elég gyenge. Egyszer már nem ártana tisztázni, hol is kezdődik (és hol végződik) az s/m.
#1 Törté-Net 2007. 02. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?