A+ A-

A kattintgató könyvtáros

Hol is hagytam abba a múltkor? Bocs a félbeszakításért de el kellett mennem:). Szóval, ha a fantáziának engedünk utat, akkor általában ismeretlenekkel, netalán ismerősökkel élünk át olyan kalandot, amit a valóságban kivitelezhetetlennek érzünk. Ennek oka lehet az önbizalomhiány, egy meglévő kapcsolat békessége, esetleg a távolság, ami nem elsősorban földrajzi értelemben értendő. Ezek az apró kis változtatások a minket körülvevő világban olyan képzelgéseket eredményezhetnek, amelyek nem is tűnnek annyira hihetetlennek. Csak egy aprócska kis eltérést végzünk és máris milyen jól érezhetjük magunkat. Mi lehet ez a kis változtatás? Mondjuk annyi, hogy egy lányon nincs bugyi, vagy esetleg, a szomszédban lakó hölgy nem a rendőrséget hívja, mikor észreveszi a leselkedőt.
De általában ez a változtatás abban merül ki, hogy az "áldozatnak" szánt hölgy kapható a szexre egy bizonyos szituációban, nem fordul el utálkozva, hanem ahogy mi férfiak, ők is az élvezetet helyezik előtérbe és beizgulnak azokra a dolgokra, amikre mi. Mondjuk egy könyvre, vagy egy újságra.
Vagy egy képre.
- Jó napot kívánok! Megvan önöknek Charles Darwin: A fajok eredetének a múlt századvégi kiadása? Úgy halottam, hogy itt megvan.
- Jó napot uram! Azt hiszem, bent van, amit kér, de a könyvet nem viheti el, csak itt olvashatja. - nézett fel a szemüvege mögül a könyvtárosnő. - Persze, ha szeretne fénymásolni, akkor van lehetősége- tette hozzá és a sarokban álldogáló, szürke xerox gépre mutatott.
- A kinézete ellenére kiválóan működik - mosolyodott el, mikor észrevette arcomon a döbbenetet, amit az eléggé lerongyolódott irodagép látványa okozott.
- Remek.
- Pillanat - állt fel az asztala mögül a hölgy - Mindjárt hozom, amit kért.
Kisasszézott, majd elsétált a magas polcok irányába. Semmi extra, átlagos termet, átlagos fenék, egyedül az arca, ami megfogott. Egy arcot nem lehet leírni, legyen annyi elég, hogy tetszett. Úgy 35-40 éves lehetett, haja vállig érő, de copfba fogva viselte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.17 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 07. 16. csütörtök 05:53
közepes!
#3 A57L 2014. 01. 21. kedd 06:14
Nem rossz.
#2 papi 2013. 08. 24. szombat 13:47
Érdekes
#1 Törté-Net 2007. 02. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?