Londonban történt 2. rész

Szavazás átlaga: 6.56 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2007. február 19.
Hossz: 11 712 karakter
Elolvasva: 1 473 alkalommal
Egy ilyen fiaskó után, éreztem, gyorsan ki kell elégítenem vágyaimat, nem udvarolva, taktikázva, virágcsokrokat küldözgetve, hanem egyenesen a célra törve, állatian, csak az ösztöneimre hallgatva.

A zuhany alatti maszturbálást félbehagyva gyorsan felöltöztem és szamba vettem, hova is mehetnek. Választásom a Waterloo pályaudvar határában levő szaunára esett. Éjjel-nappal nyitva tartó hely, a világ minden tájáról jönnek a vendégek, akik nem kerülgetik a kását: szopni, szopatni, dugni, dugatni akarnak, mindezt szabadon, komplexusok és komplikációk nélkül. Ez kellett most nekem.
Tíz perc múlva a helyszínen voltam, kiéhezve a vonatút megpróbáltatásaitól, és a levetkőzés se tartott több ideig, mint kettő perc. Elhatároztam: nem válogatok, nem leszek túl igényes: egy jót akarok baszni, könnyíteni a heréimen, bárki megteszi, aki egy fokkal szebb az ördögnél.
Gyors léptekkel siettem a "küzdőtérre". Persze mire odaértem, már válogatóssá is váltam, és néhány kört tettem, hogy megszemlélhessem a felhozatalt.

Rövidesen a gőzkamrában kötöttem ki. Mikor beléptem, egy kicsit gömbölyded alkatú indiai srácot pillantottam meg, gyönyörű szép farokkal. Kis gondolkodás után odaléptem, letérdeltem elé és szó nélkül szopni kezdtem. Elégedett sóhajtás jelezte a sikert. Előbb lassú mozdulatokkal, majd egyre melyebbre véve számban, gyorsulva szoptam, makkját ajkaimmal össze-összeszorítva. Időnként megállt, kivette farkat a számból, és előbőrét húzogatva izgatta magát, miközben én golyóit szopogattam. Majd hátrafordult és én feneket nyaltam, egyre beljebb haladva. Visszafordult, kezet a tarkómra tette és baszni kezdte a számat. Közben két-három pasi gyűlt körénk a gőzben. Izgatottságomat növelte, hogy nekik arcukat se láttam, csak a meredező farkak látványával kellett betelnem. Kezemmel izgatni kezdtem őket, majd időnként mintegy véletlenszerűen szopni kezdtem a többi farkat is; néhány perc múlva az én kis fakírom féltékenyen elhúzta a fejem, hogy újból szopatni kezdjen, ezúttal lassabban, de erezhetően arra törekedve, hogy a makkját minél mélyebbre döfje. Légzése szaporábbá vált, és tudtam, hogy rövidesen újabb trófeát gyűjtök: meg sose szoptam le indiait és meg nem tudom, milyen ízű a gecijük. Nem kellett sokat várnom.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.56 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
j
joco610920
2023. június 2. 17:34
#3
Ez sokkal jobb,mint az első rész. 🙂 8pont 
1
egy olvasó
2007. március 25. 18:00
#2
tetszett, kicsit szadomazó, de jó volt 6 pont
1
T
Törté-Net
2007. február 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1