A+ A-

Londonban történt 2. rész

Egy ilyen fiaskó után, éreztem, gyorsan ki kell elégítenem vágyaimat, nem udvarolva, taktikázva, virágcsokrokat küldözgetve, hanem egyenesen a célra törve, állatian, csak az ösztöneimre hallgatva.
A zuhany alatti maszturbálást félbehagyva gyorsan felöltöztem és szamba vettem, hova is mehetnek. Választásom a Waterloo pályaudvar határában levő szaunára esett. Éjjel-nappal nyitva tartó hely, a világ minden tájáról jönnek a vendégek, akik nem kerülgetik a kását: szopni, szopatni, dugni, dugatni akarnak, mindezt szabadon, komplexusok és komplikációk nélkül. Ez kellett most nekem.
Tíz perc múlva a helyszínen voltam, kiéhezve a vonatút megpróbáltatásaitól, és a levetkőzés se tartott több ideig, mint kettő perc. Elhatároztam: nem válogatok, nem leszek túl igényes: egy jót akarok baszni, könnyíteni a heréimen, bárki megteszi, aki egy fokkal szebb az ördögnél.
Gyors léptekkel siettem a "küzdőtérre". Persze mire odaértem, már válogatóssá is váltam, és néhány kört tettem, hogy megszemlélhessem a felhozatalt.
Rövidesen a gőzkamrában kötöttem ki. Mikor beléptem, egy kicsit gömbölyded alkatú indiai srácot pillantottam meg, gyönyörű szép farokkal. Kis gondolkodás után odaléptem, letérdeltem elé és szó nélkül szopni kezdtem. Elégedett sóhajtás jelezte a sikert. Előbb lassú mozdulatokkal, majd egyre melyebbre véve számban, gyorsulva szoptam, makkját ajkaimmal össze-összeszorítva. Időnként megállt, kivette farkat a számból, és előbőrét húzogatva izgatta magát, miközben én golyóit szopogattam. Majd hátrafordult és én feneket nyaltam, egyre beljebb haladva. Visszafordult, kezet a tarkómra tette és baszni kezdte a számat. Közben két-három pasi gyűlt körénk a gőzben. Izgatottságomat növelte, hogy nekik arcukat se láttam, csak a meredező farkak látványával kellett betelnem. Kezemmel izgatni kezdtem őket, majd időnként mintegy véletlenszerűen szopni kezdtem a többi farkat is; néhány perc múlva az én kis fakírom féltékenyen elhúzta a fejem, hogy újból szopatni kezdjen, ezúttal lassabban, de erezhetően arra törekedve, hogy a makkját minél mélyebbre döfje. Légzése szaporábbá vált, és tudtam, hogy rövidesen újabb trófeát gyűjtök: meg sose szoptam le indiait és meg nem tudom, milyen ízű a gecijük. Nem kellett sokat várnom.
Hirtelen elkapta a fejem, herei csattantak az államon, ötöt-hatot rándult, és teleélvezte a szám. Sós volt és keserű, valószínűleg dohányos volt a fiú. De ami kárpótolt meg a rossz ízért is, az az állag volt: mint a lágy tojás, sűrű és ragadós, szinte egyben csúszott le a torkomon. Több napja nem élvezhetett el, mert hosszan fogta a fejem, míg én egyre lassulva nyaltam körbe makkját, és csak akkor engedtem ki a számból, mikor már nyugalmi állapotba tért a farka. Gyorsan eltűnt a gőzben.
Már fel akartam állni, mikor a fejem felett táncoló két farok tulajdonosai lenyomtak, és farkukat szinte ütemesen, egyszerre az arcomra verték. Szememet csípte a geci, de boldog voltam: rövid tíz perc alatt mar három pasi elvezett el segítségemmel. Itt volt az ideje, hogy én is megtaláljam az örömömet.
Kimentem a gőzből.. Forróságtól átvörösödött arcomon patakokban folyt az izzadsággal keveredett geci, mire a zuhanyozóhoz értem, éreztem, legalább tíz pasi nézett ki magának, gondolva: ha egy kis laza szopatás kell, már találtam is egy kis köcsög geciládát.
De én valami "komolyabbat" terveztem. A zuhanyozóból az emeletre mentem, a kabinok hosszú sorát vizslatva. Már arra gondoltam, visszamegyek a gőzbe és leszopok meg néhány pasit, mikor az egyik legutolsó kabinban észrevettem egy néger srácot. Nem volt túl szép arca, kemény, kicsit állatias vonásai voltak, tetovált teste, farkat verte a törölköző alatt. Mikor a többiek elhaladtak a kabin előtt abbahagyta a farokverést, ellenben mikor én odaértem, teljes erőből újra kezdte. Csak egy kis bibi volt: a törölközőn látható dudorból ítélve elég tekintélyes lehet a szerszáma, az én seggem pedig messze a szűzi állapottól, de nem szerettem volna egész heten sántítani, és összeszorított fogakkal járni.
Úgyhogy meg tettem néhány kört, más után nézve. Már harmadszor haladtam el a kabinja előtt, mikor széttárta a törölközőt és előtárult gyönyörű farka. Láthatólag olajjal, vagy a síkosítóval izgatta magát, mert a félhomályban erősen csillogott, kiemelve az erek minden kis domborulatát a gyönyörű fekete rúdon. Ellenben a nagyság kérdésében nem tévedtem: az előbbi dudor, és a mostani szerszám is csak felig felálló, meg nem teljesen bekeményedett faszt mutatott. Ezt képtelen leszek beengedni, meg szopni is nehéz lesz- gondoltam. Továbbhaladtam, de gondolataim mar csak az ébenfekete fasz körül jártak. Nyálam összefutott, a térdem remegni kezdett, és tudtam, nem menekülhetek.
Ötödször is elhaladtam előtte, mikor intett, hogy menjek be a kabinba. Félve közeledtem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 egy olvasó 2007. 03. 25. vasárnap 18:00
tetszett, kicsit szadomazó, de jó volt 6 pont
#1 Törté-Net 2007. 02. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?