A+ A-

Londonban történt 2. rész

Egy ilyen fiaskó után, éreztem, gyorsan ki kell elégítenem vágyaimat, nem udvarolva, taktikázva, virágcsokrokat küldözgetve, hanem egyenesen a célra törve, állatian, csak az ösztöneimre hallgatva.
A zuhany alatti maszturbálást félbehagyva gyorsan felöltöztem és szamba vettem, hova is mehetnek. Választásom a Waterloo pályaudvar határában levő szaunára esett. Éjjel-nappal nyitva tartó hely, a világ minden tájáról jönnek a vendégek, akik nem kerülgetik a kását: szopni, szopatni, dugni, dugatni akarnak, mindezt szabadon, komplexusok és komplikációk nélkül. Ez kellett most nekem.
Tíz perc múlva a helyszínen voltam, kiéhezve a vonatút megpróbáltatásaitól, és a levetkőzés se tartott több ideig, mint kettő perc. Elhatároztam: nem válogatok, nem leszek túl igényes: egy jót akarok baszni, könnyíteni a heréimen, bárki megteszi, aki egy fokkal szebb az ördögnél.
Gyors léptekkel siettem a "küzdőtérre". Persze mire odaértem, már válogatóssá is váltam, és néhány kört tettem, hogy megszemlélhessem a felhozatalt.
Rövidesen a gőzkamrában kötöttem ki. Mikor beléptem, egy kicsit gömbölyded alkatú indiai srácot pillantottam meg, gyönyörű szép farokkal. Kis gondolkodás után odaléptem, letérdeltem elé és szó nélkül szopni kezdtem. Elégedett sóhajtás jelezte a sikert. Előbb lassú mozdulatokkal, majd egyre melyebbre véve számban, gyorsulva szoptam, makkját ajkaimmal össze-összeszorítva. Időnként megállt, kivette farkat a számból, és előbőrét húzogatva izgatta magát, miközben én golyóit szopogattam. Majd hátrafordult és én feneket nyaltam, egyre beljebb haladva. Visszafordult, kezet a tarkómra tette és baszni kezdte a számat. Közben két-három pasi gyűlt körénk a gőzben. Izgatottságomat növelte, hogy nekik arcukat se láttam, csak a meredező farkak látványával kellett betelnem. Kezemmel izgatni kezdtem őket, majd időnként mintegy véletlenszerűen szopni kezdtem a többi farkat is; néhány perc múlva az én kis fakírom féltékenyen elhúzta a fejem, hogy újból szopatni kezdjen, ezúttal lassabban, de erezhetően arra törekedve, hogy a makkját minél mélyebbre döfje. Légzése szaporábbá vált, és tudtam, hogy rövidesen újabb trófeát gyűjtök: meg sose szoptam le indiait és meg nem tudom, milyen ízű a gecijük. Nem kellett sokat várnom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 egy olvasó 2007. 03. 25. vasárnap 18:00
tetszett, kicsit szadomazó, de jó volt 6 pont
#1 Törté-Net 2007. 02. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?