A+ A-

Sophie naplója

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
1914. Április 24.
Hófehér, földig érő selyem hálóingben vártam rá. Az ablakhoz akartam menni, de a gyertyafény pontosan kirajzolta volna alakomat az üvegen, hát inkább az ágy szélére ültem. Különben is, odalentről még mindig hallatszott a cigányok hegedűjének cincogása. Nem tehetek róla, de a zongorát és Chopint jobban kedvelem. Szerencsére már a hallgatóknál tartottak, csak időnként ordított fel egy - egy borízű hang, hogy "Gyönge vijolának...", de társa nem akadt, így hamarosan érthetetlen, rekedt mormogásba fulladt. A kis benyílóból a porcelán mosdótálba öntött víz csobogása hallatszik, hálószobánk mellett nincs fürdőszoba. István az, a férjem, néhány órája, az uram, néhány perc múlva. Parancsolóm? Reggel anyám kiküldte az öltöztető lányokat:
- Kislányom! Később már nem tudunk beszélni egymással. Este olyasmi fog történni veled, amit most még nem tudsz elképzelni. Ne félj, bízd magad a férjedre! Tapasztalt, gyengéd ember, biztos óvatos lesz. Tudod, nekünk asszonyoknak ez kötelességünk, ha nem is esik mindig jól. S ha reggel látom majd, hogy megtört szemedben a fény, tudni fogom, hogy megtörtént.
Könnycsepp gördült le az arcán, megcsókolt, és fejemre tette a mirtuszkoszorút. Drága Mama! Ültem az ágy szélén, és vártam, hogy "megtörjön szememben a fény". Nem mintha nem tudtam volna, mi fog történni. Hányszor eljátszottuk már az intézetben. megpróbáltuk lefordítani a verseket, a vastag flanel hálóing vörösre dörzsölte mellbimbóinkat, amíg "szürcsöltük egymás ajkának nektárját". Minden verset eljátszottunk, a többiek pedig kipirultan állták körül az ágyat, és sajnálták, hogy épp nem rájuk esett a sorshúzás. A legjobban persze mindig az, akinek az ajtóban kellett őrt állania. Grete egyszer rajzokat hozott hazulról. A bőröndje bélésébe rejtette őket. Azt mondta, a könyvet nem merte ellopni, hát vékony selyempapírra másolta a képeket. Pont a Gretenek kellett ilyeneket találnia az apja fiókjában, akinek mindig négyese volt szabadkézi rajzból. Jószerivel csak a kezeket - lábakat lehetett felismerni rajtuk, s néhány rajzon biztos, hogy nem csak ketten voltak. A nyári szünet előtt eljátszottuk a legnépesebb jelenetet. Összetoltunk két ágyat, ledobtuk a hálóingeket, és hat lány hancúrozott nagy - nagy igyekezettel. Grete öle került az arcom fölé, csiklandozott a pamacsa, hogy tüsszentenem kellett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 11. 13. szerda 04:43
Jó írás.
#8 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:59
Tetszik
#7 Bikmakkocska 2012. 11. 20. kedd 22:29
Nagyon igényes történet, Príma a stílusa, jól idézi meg az első vh időszakát.10!
#6 SilentG 2012. 03. 12. hétfő 18:29
A valaha volt legjobb erotikus történet!
#5 cicus 2003. 12. 15. hétfő 15:30
Isteni! Igényes remekül kidolgozott!
Gratulálok!
#4 Senkifia 2003. 03. 7. péntek 11:58
hat...reg nem olvastam ennyire jol felepitett, megalapozott tortenetet. na persze a lokalp[atriotizmus is kiutkozik belolem, mert ha jol latom, Kolozsvaron tortenik a dolog:)
#3 newbie #111 2002. 05. 9. csütörtök 18:00
ISTENIII!
#2 Atesz 2002. 02. 6. szerda 19:54
Kúrvára hosszú
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?