A+ A-

Leánykérés

A fiúnak már saját lakása volt, és meghívta a barátnőjét vacsorázni egy étterembe. Ez egymagában is elég romantikus volt, de amikor beértek a srác lakásába, a lány nagyon meglepődött. Gyertyák az ablakban, az asztalon, a szekrényen és a kandallón, rózsaszirmokkal borítva az ágy, a szőnyegen is végig nagyon szép vörös rózsák szirmai hevertek... Csak a gyertyák fénye világította be a házat, mindenhol égtek. Aztán a fiú megölelte a barátnőjét, és a fülébe súgta: "Szeretlek". Elkezdtek csókolózni, egyre hevesebben és szenvedélyesebben, majd a fiú megszólalt: "Már majdnem egy fél éve együtt vagyunk, és azt hiszem... talán... továbbjuthatnánk egy kicsivel, persze csak ha szeretnéd..."
- Akarlak - súgta halkan a lány a fiú fülébe, és közben az inge gombjaival babrált. A fiú keze a lány fenekére csúszott, aztán be a felsője alá és a melleit simogatta ujjai végével.
Pár perc múlva egy felső és egy ing landolt a szoba padlóján, hamarosan ezt követte egy nadrág, egy estélyi ruha, egy boxer alsó, egy bugyi és egy melltartó is. Csókolózva bedőltek az ágyba, közben simogatták egymást folyamatosan.
A lány került alulra, és a srác a nyakát kezdte puszilgatni és simogatni, majd elindult lefelé. A melleket először csak az ujjai hegyével simította végig, aztán csókolgatni kezdte a bimbót. Felváltva, egyszer ezt, máskor azt. A lány közben halkan sóhajtozott és élvezte a kényeztetést. Látta, hogy a barátja már eléggé fel van rá izgulva, és elmosolyodott. A srác elindult még lejjebb, a lány legédesebb pontja felé... simogatta, csókolgatta a hasát, és finoman két kezével szétválasztotta a csaj combjait, hogy hozzáférjen nedves puncijához. Először csak megsimította a kisajkak környékét, aztán egy puszit adott a csiklójára. A lány ezt láthatóan nagyon élvezte, mert sóhajtozott az élvezettől. (Azt hozzátenném, hogy a lány még szűz volt, és most először érzett ilyet.) A srác folytatta a kényeztetést: nyelve hegyével megérintette a csiklót újra, majd elkezdte finoman nyalogatni. Egyik ujja becsusszant a lány teljesen szétnyílt puncijába, és lassan mozogni kezdett benne. Ettől felnyögött a lány és az őt nyaló fiú hajába túrt, hogy még közelebb húzza magához.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 13:50
Igazavan Papinak.
#4 A57L 2014. 09. 4. csütörtök 06:22
Szép írás,csak rövid.
#3 listike 2014. 02. 14. péntek 17:49
Tökéletes történet.
#2 papi 2013. 11. 27. szerda 16:05
Hát ez egy varázslatos történet.
#1 Törté-Net 2007. 02. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?