A+ A-

Edzőtábori dekameron

Éjszaka kezdődött az egész, ahogy így vissza tudok emlékezni a történések elejére. Edzőtáborban összezártan élni egy halom csajnak ház bizony elég nehéz, anélkül, hogy percenként ne mennénk egymás agyára. Egész nap edzés. Délelőtt kettő és délután egy, meg kora este egy újabb... hát örültünk, hogy élünk. Néha kézilabda meccsre is futotta az időnkből, mert különben minden más edzés fontosabbá lett, mint amiért idekerültünk ebbe a dunántúli kisváros edzőtáborába. A városkában egyébként így nyaranta semmi sem történik. Aki tud, elmegy máshová nyaralni, aki meg marad, az vagy kisnyugdíjas vagy dolgozik. Az egésznapi pályán-nyüzsgés után jólesik ágyba menni, ahol senki sem cseszeget semmiért, nem kell időre ezt azt teljesíteni... csak a párna és a hűvös tapintású vékony kis pokróc, az ágyneműhuzatban.
A háromhetes edzőtáborból majd egy hét letelt már. Jószerivel aludni jártunk meg edzésre, mint a programozott holdkórosok. Azon a napon valamilyen nagyobb vihar jött fel estére, és dörgött, villámlott rendesen. El is maradt az esti edzés, mert ugye a fedett csarnokot ilyenkor nyáron renoválják. Így hát korán ágyba kerültünk, ami nem esett rosszul megmondom őszintén, de végre először nem hullafáradtan estem bele.
11-kor így is lámpaoltás, mert Józsi bá' végig üvölti az éjszakát ellenkező esetben... Szóval nagy csöndben és sötétben kuksoltunk a tíz-ágyasban, mi csajok, és azt hiszem egyikünknek sem jött álom a szemére. Nagy fujtatás, forgolódás, mp-3 hangok az elfojtott fülhallgatókból innen-onnan is, ritmikus ciccegés azokból az elcseszett fülhallgatókból... vagy öt különböző ritmusban.
- Ki alszik Csajok, tegye fel a kezét... óriási röhögés, mert ugye a korom sötétben, ez azért nem volt egy rossz poén. Ahogy a nyáresti éjszaka fényei beszűrődtek a vihar után, az maga a csoda. Ráadásul végre be lehetett takaródzni, mert a vihart követő záporszagú levegő végre friss hűvöset hozott, a néha fojtogatni tudó esti melegre. Szóval, ahogy a hangokból hallani lehet senki... Aztán valaki bedobta, hogy nagyon viszket a micsodája egy jó pasira... nagy röhögés és beszólás sorozat indult útjára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 06. 7. szombat 09:44
Nem rossz
#5 A57L 2013. 10. 8. kedd 04:36
Nem rossz.
#4 seveled 2007. 06. 3. vasárnap 13:31
sztem ez az egyik legéletszagúbb történet!!!
Nem olyan fosok, ahol a szűzlányok oboáznak mélyen a szemébe nézve az írónak majd nyelik mint kacsa a nokedlit...
#3 Craig 2007. 02. 15. csütörtök 23:39
Volt egy-két rész ahol szarrá röhögtem magam, de jó. :))))
#2 Mr.Ice 2007. 02. 13. kedd 15:58
hát ez még lánykorában sem volt gruppen de azért még jó story! gratula!
#1 Törté-Net 2007. 02. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?