A+ A-

Elkésve

Tudtad, hogy hamarabb kellett volna elindulnod! A forgalom araszol, minden pillanattal növelve késésedet és vele együtt kétségbeesésed. Tudod, hogy várok rád, és nem akarsz megvárakoztatni. Lihegve esel be az ajtón, és tekinteted kutatva engem keres. Végül víz csobogását hallod a fürdőszobából. Megigazítod magad, végigsimítod ruhád, majd szorongva benyitsz. Óvatosan megszólítasz. Miután nem kaptál választ, még egyszer, most már hangosabban szólítasz meg.
Hangod tele szorongással. Én a vizet elzárva törülközőmet kérem. Igyekezetedben majd levered a törülközőt, ahogyan alázatosan, fejedet lehajtva átnyújtod. Nem szólok hozzád. Megérzed, hogy ebből még baj lesz. Nagyot nyelsz, és lehajtott fejedben egymást kergetik a gondolatok: mi fog még történni? Köntösömet kérem, majd bemegyek a szobába és leülök. Engedelmesen követsz, és csendben megállsz előttem. Várod, hogy magamhoz hívjalak. De jó lenne hozzám simulni, kissé kiengesztelni, felengedni! Térdre parancsollak. Ahogy szoktad, térdeidet szétfeszíted, karodat hátrateszed, fejed lehajtod. Melled izgatottan hullámzik." "Elkéstél!" - hangzik. "Igen, Uram" - válaszolsz. - "Mi történt, mi az oka?" - Nagyot nyelsz, fejed még jobban lehajtod. - "Dugóba kerültem, Uram" - hangzik fojtott hangod. - "Nem kellett volna hamarabb elindulnod? - Hangod szinte suttogó, ahogy lehajtott fejedről lelógó hajad mögül előtör: - "De igen, Uram.".
Hosszú csend következik. Hallod, hogy felállok, és a szobában járkálok. "Mi lesz ebből?" - gondolod. De jó lenne odarohanni hozzám, átölelni, hogy megbocsássak! Visszaülök székemre. "Vetkőzz le! - parancsolom. Gyorsan leveted ruháid és magad mellé helyezed. Eléd dobok két borbilincset és egy terpesztőrudat egy szájgolyó és egy bőr szemellenző kíséretében. "Tedd fel!" - mondom. Gyors, gyakorlott mozdulatokkal teszed fel az eszközöket. Gondosan ügyelsz arra, hogy szorosan meghúzd mindegyiket, hátha figyelemre méltatom és megengesztelődöm. A golyó nagyobb a szokásosnál, és nyakörved is hiányzik. "Nagyon mérges lehetsz, Uram" - gondolod. "Állj fel!" - hangzik, mire nagy nehezen felkászálódsz. Nyakad mögül előrevezetve, majd hónod alatt hátrahúzva egy kötelet kötök rád, majd aztán erősen meghúzom. Minden lélegzetvételednél érzed szorító hatását. Csuklóidra egy-egy kötél kerül, majd hátul egészen magasra húzom, míg fájdalmasan felnyögsz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.67 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 26. kedd 07:53
Szadista állat.
#5 vakon53 2016. 02. 11. csütörtök 14:29
Kiváncsilennék hogy ha a következőalkalommal éltvolna a nő mijenbüntetésben részesűltvolna.
#4 A57L 2014. 03. 19. szerda 05:52
Nem olyan rossz.
#3 papi 2014. 03. 4. kedd 07:14
Nem rossz
#2 genius33 2013. 04. 20. szombat 13:41
Nekem tetszett.
#1 Törté-Net 2007. 02. 10. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?