A+ A-

Vannak még csodák

A nap éppen felbukott a látóhatár mögött és vérvörös színével megvilágította az ébredező várost, amikor Rita, az álmok ködös világából közeledett a valóság felé. Mint egy macska, úgy nyújtózkodott és dorombolt a hatalmas ágyban. A kezét lassan, tapogatózva nyújtotta előre, de mély csalódására nem talált semmit. Ezután kinyitotta a szemét és körbenézett a szobában. De nem látott mást, mint az ismerős ürességet. Egyedül volt. Már megint. Nem kellett volna meglepődnie, hiszen számíthatott rá, hogy nem marad a férfi. Mind ezt csinálják. Felszedik, majd együtt töltik az éjszakát, de mire reggel felébred már csak hűlt helyüket találja." Mind egyformák. Szemét disznók! Ó, mit csodálkozol Rita? Már megszokhattad volna!" Szemét ismét becsukva visszagondolt az elmúl éjszakára és a kiadós jó sexre.
"Legalább ebben nem kellett csalódnod. Lehet, hogy seggfej minden férfi, de legalább jól tudnak dugni. Többségük." Ezek a gondolatok kergetőztek az agyában, amikor megszólalt a csengő. "Barbara." Mint akit puskából lőttek ki, úgy ugrott ki az ágyból. Miközben rohant ajtót nyitni, lopva a falon lévő órára pillantott. "Elaludtam! Hogy fordulhatott ez elő?" Az ajtóhoz érve szélesre tárta és elmosolyodva köszöntötte legrégibb és legjobb barátnőjét.
- Szia Barbi! Ne haragudj, de elaludtam. Pár perc és elkészülök. Teljesen elfelejtkeztem róla, hogy ma van a tárgyalás csak, amikor megszólalta csengő, akkor esett le, hogy csak te lehetsz, aki hajnalban csönget!
- Rita, jól vagy? Olyan furcsának tűnsz!
- Jól, persze. Nincs semmi bajom. Vagyis...
- Vagyis, egy újabb hapsi, akivel együtt töltötted az éjszakát, aki reggel szó nélkül kisétált az életedből. Ez a bajod! Igazam van?
Rita csak nézte Barbara arcát. Már 17 éve a barátnője. Hihetetlen... Úgy ismerte, mint senki más. Félelmetes, hogy mennyire belelát a lelkébe, hogy mindig tudja mi a baja...
- Igen. - válaszolta egy nagy sóhaj kíséretében.
- Tudod, ha így folytatod, már csak a pénzt kell elkérned a pasiktól és igazi kurva lesz belőled!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 26. szombat 08:58
10 Pont!
#9 A57L 2014. 11. 1. szombat 11:47
Ez a írás jó lett.
#8 Ulysses 2014. 01. 11. szombat 19:51
Vannak még csodák, vannak még, akik tudnak írni. Szinte hibátlan. Bár a cselekmény lineáris, mégis sikerült feszültséget csempészni bele. Szépek a képek, amiket elénk varázsol. Jók a dialógusok, remek a nyelvezete.
Az első benyomásom nekem is az volt, hogy nagyon jó. Helyenként elnagyoltnak tűnt, például Márk vallomásának körülményei, de egy összességében romantikus sztoriban ez elmegy. Máshol pedig furcsán hangzott egy hosszú mondat a férfi szájából. Nem hinném, hogy létezik pasi, aki ilyent mond az első szeretkezés előtt: "Lassan akarok veled szeretkezni miközben birtokba veszem a tested... " Egy író esetleg leír ilyent, mint a szereplőjének a gondolata, de kimondatni vele...
Nah, elég a szőrszálhasogatásból! Igényes, kellemes történet! Magasabb pontszámot érdemelne.
#7 tomi19 2014. 01. 10. péntek 19:12
Egyszer mindenki révbe ér...
#6 listike 2013. 04. 6. szombat 13:37
Gyönyörű! 10pont.
#5 tiborg 2012. 03. 31. szombat 02:51
Romantikus erotika....holdsugar varazslatos....koszi.
#4 v-ir-a 2012. 03. 30. péntek 22:58
ez nagyon szép, romantikus, szenvedélyes....nekem több nem is kell naná 10 pont
és kösz csuba...a kommented miatt olvastam el
#3 csuba 2012. 03. 30. péntek 17:19
2007 óta nem olvasta ezt senki? Nem hiszem. Lehet, hogy csak nekem tetszett?
#2 Kiváncsi ember 2007. 02. 1. csütörtök 08:43
Nagyon jó,csak gratuálhatók neked.
#1 Törté-Net 2007. 02. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?