A+ A-

Örök Szerelem

Kétezer-hat. április eleje volt. Gyönyörű tavaszi napra ébredt a világ. A nap száz ágra sütött és enyhe szellő fújdogált. A középiskolás diákok be voltak zsongva a nyári szünet közeledtétől. A tavasz elhozta nekik a nyár szabadsággal és szerelemmel teli érzését.
Egyesek dolgozni mentek, mások készültek az előttük álló érettségi vizsgákra.
Ezen a csodás napon Békési Zoltán is elindult az iskolába, ami számára a börtönt jelentette, amiből nincs kiút. Legalábbis ő ezt hitte. Egyedül a barátai tették elviselhetőbbé számára a szenvedést, amiben akkor már három hete része volt.
Nem volt ő más, csak egy tizennyolc éves fiatal, aki hitt a szerelemben, a csodákban és minden olyanban, ami más számára nevetséges.
(Tehát mint már észrevettétek, róla szól ez a történet. Aki nem hisz az örök szerelemben és abban, hogy a világ más, mint amilyennek látjuk, az már most hagyja abba az olvasást, mert ez nem egy akció vagy horror történet.
Egyszerűen csak egy szerelmes mese egy fiúról és lányról.)
Zoli nem látta a kiutat egy gyötrő szerelmi csalódásból, ami legutoljára érte. Teljes szívből szeretett egy lányt, aki csúnyán elbánt vele. Tudta; nem érdemli meg, hogy igazi, hosszú és boldog kapcsolata legyen, mert sok helytelen dolgot tett életében, mégis reménykedett.
-A remény hal meg utoljára. - Gondolta magában.
Ahogy teltek a napok és közeledett a nyár, egyre elkeseredettebb lett. Nem várt semmit az élettől és a szünettől, így gondolta, hogy tanulni is fölösleges.
Ez az állapot április harmadikáig tartott. Ezen a napon történt Zoli életében a legjobb dolog. Szegedtől nem messze, egy Hódmezővásárhely nevű nyugodt kis városkában találkozott egy lánnyal, Annával, aki később az élete értelme lett.
Már régebbről ismerik egymást, de nem gondolták, hogy a sors össze fogja hozni őket.
Kora délután lehetett, az idő még hűvös volt, de a nap rendíthetetlenül tűzött. Zoli nem remélt sokat a randitól, mert tudta, hogyha beleéli magát, akkor csalódni fog.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2013. 09. 28. szombat 13:42
Egész jó.
#1 Törté-Net 2007. 01. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?