A+ A-

Édes hármas 1. rész

Most elmesélem miként történt, hogy először szexeltem két pasival egyszerre. Magamról annyit, hogy magas, telt alkatú, nagymellű csaj vagyok. Együtt élek a barátommal Alex-el, akivel szex terén nagyon megértjük egymást. Alex 190cm magas nagyon izmos pasi.
Van egy nála 1 évvel fiatalabb öccse Ati, akit én nem ismertem, mivel egy olajkitermelő cégnél dolgozik külföldön. Nemrég hazajött szabadságra. Úgy beszéltük meg, hogy amíg itthon lesz, nálunk fog lakni. Mivel csak egy hálószobánk van ezért Ati a nappaliban a kihúzható ülőgarnitúrán aludt.
Délután érkezett a reptérre, ahova természetesen kimentünk elé. Nos, amikor először megláttam, nagyon meglepődtem, ugyanis hihetetlenül hasonlítanak egymásra, bár ezt már a barátom is mondta, más volt így szembesülni vele. A bemutatkozás során, amíg a kezemet fogta, elég furcsa érzés fogott el, szinte zavarban voltam, ami pedig rám nem jellemző. A reptérről elég hamar hazaértünk. Amíg készítettem a vacsorát Ati kipakolta a ruháit és elment zuhanyozni.
Alig csukódott be mögötte a fürdőszobaajtó, éreztem, hogy Alex mögém lép és hozzám simul az egész testével. A kezeit a csípőmre tette, majd finoman kicsit előre és lejjebb csúsztatta és így szorított magához. Éreztem, hogy kezd merevedni. Az ajkait a fülemnél éreztem, majd halkan suttogva ezt kérdezte:
- Tetszik?
- Persze, hogy tetszik! Mikor nem tetszett!? - válaszoltam én.
- Hmmm... szerintem nem ugyanarról beszélünk - jött a meglepő válasz. Arra céloztam, hogy az Ati tetszik-e - tette hozzá.
Erre csak elnevettem magam és mondtam neki, hogy ne hülyéskedjen.
Nem válaszolt semmit csak elkezdet finoman a ruhán keresztül simogatni, majd egy gyengéd mozdulattal megfordított és végighúzta az ajkait az enyémen. Mindig nagyon érzékien csókol meg. Egy picit simogatta a szájával az arcomat, számat, fülemet és végül, amikor visszatért a számhoz, alig vártam hogy megcsókoljon, hogy érezhessem a forró bársonyos nyelvét, amint utat tör az ajkaim között.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2018. 01. 4. csütörtök 19:47
rendes tesó
#6 A57L 2013. 10. 12. szombat 04:10
Elég jó.
#5 gorbesrac 2007. 11. 24. szombat 14:12
Nagyon jó történet. Szívem szerint én tíznél több pontot adnék rá. Megyek is és elolvasom a folytatást is.
#4 qwert 2007. 02. 3. szombat 15:11
uhhh... 10pont!
#3 pok 2007. 02. 2. péntek 12:15
még....még...még:)
#2 ts 2007. 01. 29. hétfő 22:06
szuper csakigy tovább
#1 Törté-Net 2007. 01. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?