A+ A-

Vámpírkeringő 2. rész - A szolgálat kezdete

Még aznap:
Chris-t azonnal a szobájába rendelték és ott is maradt kellemetlenül hosszú ideig. Kintről hangos kiáltások és nyögések hangoztak, Levina nem kegyelmezett szerencsétlen szolgájának, aki túlzott engedelmessége miatt került ilyen szorult helyzetbe. De az még mindig kétséges, hogy vele vajon mit tervezhet csodás úrnője. A tekintetéből semmi rosszat nem lehetett kivenni, ugyanakkor jót sem. Gyönyörű arca szinte márványszerű volt, felfoghatatlan, de nem lehetett semmilyen érzelmet felfedezni rajta, hacsak ő azt úgy nem akarta. Megbabonázó volt az a mosoly, amit megengedett magának. Megbabonázó és vérfagyasztó.
Legalább 4 óra eltelhetett mire kinyílt Chris szobájának ajtaja. A lány halkan felsikoltott, ahogy megpillantotta Aeschylus-t ilyet még sosem látott.
A férfi megrogyva lépett a szobába, nem tudott felegyenesedni, mert a heréit egy deszka lyukán gyömöszölték át, ami megtámasztotta azt a combjain. A farkát egy kis lakattal lezárt zsákba húzta úrnője. A maszk lekerült a fejéről, csak a száját feszítette ki egy karika, amit egy szíj rögzített a tarkóján. A nyála vastag szálon csurgott le a padlóra, a nyelvét két evőpálcika tartotta szorosan, így nem tudta azt visszahúzni és a nyáladzást egy kicsit sem tudta fékezni. Mellkasa és a combjai csillogtak a nedvtől. De érdekes módon nem talált rajta egyetlen korbács vagy vesszőnyomot, semmi jele sem volt sérülésnek, csak kellemetlen helyzete bizonyította, hogy helytelenül cselekedett.
Bejött és négykézlábra ereszkedett. Majd valamit mondani próbált, de alig volt érthető, mintha azt mondta volna: "Bocsánat".
Levina is belépett a szobába, Chris pedig akaratlanul is letérdelt úrnőjével szemben.
- Aeschylus bevisz a felkészítő terembe és leborotválja a puncid, a lábaidat és a hónaljad, kimossa feneked, a húgyhólyagod és a szád! Megigazítja a hajad és a körmeid. Ha ellenkezel vele, sokkal rosszabbul fogsz járni, mint ő! - elmondta és kiment a szobából.
Aeschylus elindult és Chris szó nélkül követte őt az előző jelenet helyszínére, ahol szó nélkül foglalt helyet az orvosi székben miután teljesen levetkőzött, a nyakörvet leszámítva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 02. 14. péntek 05:28
Egész jó.
#6 papi 2013. 04. 9. kedd 17:10
Nagyon tetszett.
#5 zima 2008. 06. 13. péntek 14:24
Nekem nagyon tetszett mindkét történet. Az s/m mellett a horror is az egyik kedvecem. Alig várom a folytatást.
#4 Blooddove 2008. 05. 19. hétfő 20:15
A harmadik részben kiderül egy s más a kutyártól és a vámpírokról magukról.
Hamarosan fölkerül!
Kész a 4, 5 és 6-ik rész is, bonyolódik a cselekmény rendesen, remélem a visszajelzések is jók lesznek. Sajna ez a harmadik rész egy kicsit betegebb, mint kéne ezért Bizarr lesz a kat. de a negyedikben pótolok és masszív erotikát ígérek! Na sziasztok akik olvasnak... nem hiszem, h sokan :P
#3 xy 2008. 04. 10. csütörtök 23:51
mások is szóljanak hozzá!
#2 xy 2008. 04. 10. csütörtök 23:51
nincs befejezve:
- ki a kutya?
- milyen veszélyek fenyegetik a vámpírokat?
- milyen különleges képességeik vannak?
- hogyan lehet ártani nekik?
- primrose végül királynő lett? mi lett a sorsa? hogyan élt tovább?
királynővé válása lehetne egy újabb történet.
#1 Törté-Net 2007. 01. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?