A+ A-

Úton

A barátommal, Balázzsal nyaralni készültünk. Legnagyobb meglepetésünkre egy emeletes busszal utazhattunk. A földszinten csak a sofőr ült, továbbá ott volt egy bárnak nevezett kis lyuk, ahol az ember lehajolva tudott csak menni. Itt volt egy párnázott sarokülő és rögtön mellette a felfelé vezető lépcső. A sofőr gyakorlatilag nem is látta az utasait, hiszen a bárból egy vékony folyosó vezetett hozzá. Fentről csodálatos kilátás volt, az egymás melletti ülések is széjjelebb húzhatók voltak, ezzel is a kényelmünket szolgálva. Délután indultunk, hogy másnap reggelre már a tengerparton lehessünk. Sokáig világos volt, csak este 8 után kezdett el lemenni a nap, amit a panoráma ablakból csodáltunk együtt.
Ez volt az első közös nyaralásunk. Végre szabadnak éreztük magunkat, se suli, se otthon. Az elmúlt télen jöttünk össze, szinte azonnal éreztük, hogy ez egy nagyon komoly kapcsolattá növi ki magát. Én most készülök egyetemre, ő pedig már harmadéves lesz. Már az első pillantásra tudtam, hogy Ő az, akit már olyan régóta vártam. Barna haja és szeme van, nem kifejezetten izompacsirta, de nekem tökéletes. És én is neki. Egyforma magasak vagyunk, nekem is barna középhosszú hajam és szemem van. Tetszettem már egy pár pasinak, de mindnek csak a testem miatt. Nem vagyok egy topmodell alkat, de én jól érzem magam a bőrömben. Kerek melleim vannak és hófehér bőröm.
Szóval éppen kezdett esteledni, mi pedig egy összebújva néztük a naplementét. Imádtam ezt, hiába voltunk vagy ötvenen a buszon, nekem olyan volt, mintha csak mi ketten lettünk volna. Puszilgattuk egymást, néha még egy-egy csók is jött, persze csak visszafogottan, hiszen idősebb emberekkel voltunk együtt. Mindketten éreztük, hogy hiányzik az otthoni magány, amikor tényleg csak ketten vagyunk a szobában. Úgy döntöttünk lemegyünk a bárba, mert bármilyen kicsi is volt, ott mégiscsak inkább magunk lehettünk. Leült a sarokba én pedig szemből az ölébe ültem. Sokszor szoktunk így ülni, ölelkezni, csókolózni. Most egyből csókolózni kezdtünk, hiszen a többire azért volt lehetőségünk odafent. Igazi vad csókcsata volt. Néha elkalandozott a nyakamra és finoman szívogatta, csókolgatta. Persze én is azonnal viszonoztam neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 18. csütörtök 08:34
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 10. 2. kedd 06:34
Egészen klassz.
#1 Törté-Net 2007. 01. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?