A+ A-

Kéjutazás 1. rész - Minden csak elhatározás kérdése

Túl voltam már akkor sok mindenen: két váláson, három mellplasztikai műtéten, nevelőanyám elvesztésén,(árvagyerek lévén, mozgó-lépcsőn felejtett mózeskosár effektus után, adoptálás, stb. stb.), drogelvonón, elektro-sokkon, a " Bizarr bulák" és a "Megdöbbentés művészete" című könyveim fergeteges sikerén, na meg megszámlálhatatlan öngyilkossági kísérleten. Millió illúzióm elillant, rengeteg tervem kútba esett, tömérdek vágyam elfojtódott, megannyi ötletem halva született.
Egy spermaérlelő meleg nyári napon bennem is megérett az elhatározás. Jól emlékszem arra a napra. Izzó égitestünk úgy erőlködött, mintha további lyukakat akarna égetni sárgolyónk ózonköpenyére.
Az én testem is erőlködött. Nehezemre esett felébredni a delírium tremensből, mivel nagy adag alkoholos-gyógyszeres koktélt átfiltráltam. Kibotorkáltam a welness-szobába, szembesültem a tükörképemmel.
Egy némber nézett rám álmatag szemekkel, akinek többszörösen felduzzasztott ajka szomorúan lefelé görbült.
- Ki vagy te valójában?- kérdeztem a szexisre átplantált nőnemű egyedet?
- Egy két lábon járó spermabank, egy gecirabló, egy szajha.. és dühösen felsoroltam a kurva szó összes szinonimáját...
- Mikor hipózták hófehérre a májadat?- tettem fel egy újabb költői kérdést.
A tükör-csaj amnéziás lehetett, mert nem emlékezett a pontos dátumra. Befeküdtem a hydro-masszázs gépbe és tovább lamentáltam.
- Itt akarom hagyni ezt a fertőt - hasított belém a gondolat.
Ehhez képest a Sodoma és Gomora csak kisdedóvó. Elég volt ebből a velejéig romlott világból, elég a szex-partnereim perverz, néha már despota fantáziájából. Szóval 2033. augusztus kilencedikén tele lett a körömcipőm, a puttonyom és minden csupor teli csordult.
Amikor már minden második férfi az űrben akar kefélni, és azt élvezik, hogy kispriccelt spermájukat a levegőben lebegve tátogva kell begyűjteni, nincs tovább. Ezért fizetnek komoly pénzeket... vagy, hogy a holdon akarnak kibontakozni... Megáll az ész és ácsorog. Vegyük azt, hogy hatszor könnyebb ott az ember lánya. Nem kell hozzá nagy matematika, hogy kikalkuláljuk, milyen könnyű ott engem dobálni: habtest-tömegem most is 55 kg selyem-tangában (törve hattal).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cataflam 2015. 11. 5. csütörtök 09:47
Grat. fantasztikus társadalom kritika, korrajz. felüdítő,élvezettel--ha nem is erotikus-- olvastam.átüt a személyisége varázsa kedves Író.
#3 papi 2013. 12. 6. péntek 10:38
Gyengécske.
#2 Teknősbika 2007. 01. 28. vasárnap 22:01
ez humor, mert annak ígéretesen indul
#1 Törté-Net 2007. 01. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?