A+ A-

Illúziók az életemből 2/7 - Kata

Telnek, múlnak az évek.
Összemosódnak az emlékek.
Valóság, illúzió vagy álom?
Ne gondolj véle, csak olvasd
Jó szívvel, ha érdekel barátom!
Ha ezt a sógorom megtudja! Bár ő nem használ internetet, arrafelé ez még nem örvend nagy népszerűségnek. Kis falu az egyik nyugat-dunántúli nagyváros vonzáskörzetében.
Tudnak róla, van ilyen is, oszt jól van. Városi létemre néha nagyon tudom irigyelni nyugodt egyszerű fel fogásukat. Amit meg nem értenek az nincs is. Legalább is a számukra nem létezik.
Innen választottam magamnak feleséget idestova már tizenhárom esztendeje. Békésen úgy is mondhatnám boldogan élünk. Dolgozunk, neveljük a csemetéket különösképp, nem szenvedünk hiányt semmiben. Persze néha mi is összezördülünk ezen azon vagy csak épp olyan napunk van, hogy egymás agyára megyünk.
Szexuális életünk is rendben lévőnek mondható. Az első időkben vad szenvedélyes szeretkezések zajlottak, amik aztán megszürkültek megszokottakká váltak, ahogy teltek az évek jöttek a gyerekek. Kb. úgy a hetedik év tájékán döntöttük el, hogy megpróbáljuk a párcserét. Sok keresgélés után ÖKM., Sexorg stb. találtunk is egy -egy párt, akikkel néhány hónapig vagy évig is tán néha-néha összejártunk. Tudom, sokan ellenzik ezt, de nekünk ez így tetszett. Utána még saját együttléteink is frissebbek élménnyel teltebbek lettek. Aztán valahogy ezek is el maradtak. Tán egy éve, hogy Ilonkákkal voltunk kis balatoni üdülőjükben.
Hogy mért szakadt meg nem is tudom. Talán mindketten elfoglaltak vagy lusták voltunk utazni azért a félnapos örömért.
Mostanában vettem észre magamon hogy egyre többet forgolódok a nők után, a valóságban és az agyamban is. Feleségem szülei még élnek és erős a kötődés köztük sokat járunk le a faluba hétvégeken.
Kétgenerációs a ház, alul az ősök felül a báty.
Mármint Jenő a feleségem bátyja és Kati a neje plusz két nagyobb lány. Már vagy tizenöt éve vagyunk jó ismerősök még házasság előtt is el-eljártunk szórakozni, táncolni. Különösképp nem vonzott a nálam néhány centivel magasabb, nagydarab nő volt, nem túl helyes arccal. De okossága, kedves jóindulatú természete magával ragadott mindenkit, akivel kapcsolatba került
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 04. 7. csütörtök 06:43
Tetszett!
#4 listike 2014. 07. 7. hétfő 15:56
Tökéletes volt.
#3 A57L 2014. 01. 5. vasárnap 03:10
Nagyon jó.
#2 genius33 2012. 09. 26. szerda 07:04
Jóóóóféle smile
#1 Törté-Net 2007. 01. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?