A+ A-

Jég

Csak bólintani tudtam, és könyörögve néztem a szemébe, de ő acélos hangon rám parancsolt, hogy csukjam be a szemeimet. Nem tudhattam, hogy mikor és mi következik és ez fokozta a kiszolgáltatottság érzését. Egyenesen tartottam a fejem, könyökömet hátrahúzva csukott szemmel vártam az ütését. Ekkor meglepetésemre tenyerét bal mellemre tette, a megmerevedett mellbimbóra. Felnyögtem az érintéstől és a meglepetéstől, hogy a kéjt érzem, nem pedig a fájdalmat amire annyira próbáltam felkészülni.
"Milyen nagy bimbó,.. egy viszonylag vékony lányhoz" állapította meg, miközben kezét lassan átcsúsztatta a jobb cicimre. Ahogy egy pár pillanatig játszott a mellbimbómmal, ismét felnyögtem, mert annyira érzékeny volt. Ekkor figyelmeztetés nélkül rávágott a bal mellbimbómra és tüzes fájdalom hasított a testembe.
"Óóóhhh, AHHHHHH" szakadt ki belőlem, a szemeim kinyíltak, testem megfeszült a fájdalmas érzéstől.
"Ho-ho-ho" kacagott rajtam "már a legelső körben vesztettünk. Ez nem igazán az a csend amit tőled várok! Azt hiszem ez büntetést érdemel"
"Ne!" kiáltottam önkéntelenül, ahogy szemem előtt felemelte a korbácsot és egyetlen gyors mozdulattal végigvágott a combjaim elülső felén. Még hangosabban kiáltottam fel a sokkal intenzívebb fájdalomtól.
"Sokkal jobban kell tűrtőztetned magad kisasszony, vagy tizenkét ütést kell elviselned a beígért hat helyett"
"A mellbimbóim annyira érzékenyek..." akartam mondani de rám kiáltott.
"Akkor még keményebbnek kell lenned!"
"Csukd, be szemeidet! Ha lesel, be is kötöm őket."
Finomam megmarkolta a jobb mellemet, körbefogta ujjaival, felemelte és csukott szemmel is láttam magam előtt, hogy a védtelen korallvörös mellbimbóm mennyire jó célpont a következő ütés számára. Összeszorított fogakkal vártam az ostorcsapást. Éreztem, ahogy az izzadtságcseppek gyöngyöznek a homlokomon és ő tovább kínzott. Nem ütött meg azonnal, az ostor végén lévő bőrdarabbal dörzsölgetni kezdte a mellbimbómat, előre hátra húzogatta a háromszögű bőrdarabot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 10. szombat 08:36
Nagyon jó írás.
#4 A57L 2014. 03. 24. hétfő 07:17
Egész jó írás.
#3 piedone 2013. 12. 7. szombat 17:56
a jeges megoldás nagyon tetszett lesz folytatás
#2 papi 2013. 10. 14. hétfő 13:28
Nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 01. 14. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?