A+ A-

Loly

Ezt a történetet azután írtam meg, mert Loly megírta élményét (Nagykőrösi-F (Loly által)).
Lolyt az Interneten ismertem meg. Mikor megkértem, hogy küldjön képet magáról, olyan szép nő képét kaptam, hogy nem mertem közeledni felé. Karcsú, de izmos teste, hosszú haja van, pajkos, csontig hatoló, szexi nézéssel. Egy ilyen nőt nem mer megszólítani az ember! De aztán mégis kialakult egy levelezés köztünk. Férje van, mentálisan nagyon elhanyagolja őt, egyetlen boldogsága a lánya. Ahogy megismertük egymás lelkét, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, egyre többször szóba került a szex. Elhatároztuk, hogy találkozunk.
Igazi kánikula volt már hetek óta. Én 212 Km-re lakom, vasúton 2 átszállás, 4 és fél óra az út. Kb. ugyanennyi az idő amit együtt tölthetünk, de kétséget kizáróan látni akartam őt. Tehát egy forró szerdai nap hajnalán elindultam...
A vonatot majdnem lekéstem, futnom kellett, aztán az átszállásnál is voltak gondok, hajszálon múlt, hogy nem érem el a másik pályaudvart. Gondoltam, ha valami nehezen indul, akkor az jó véget ér. Féltem, hogy nem ismerem fel, örültem, mikor megírta SMS-ben, milyen ruhát vett fel. Az állomáson nem voltak túl sokan, de mikor megláttam távolról, tudtam, bármekkora tömegben kitűnne, egy jelenség volt! Magabiztosan indultam meg felé, a rövid bemutatkozás után elindultunk biztonságos helyre, a lakásába.
Busszal mentünk, mert messze lakott. Mielőtt a busz megérkezett volna, váratlanul zavarba hozott egy "helyes vagy" megjegyzéssel. Ez jól indul! A buszon igyekeztünk egymással ismeretlenül viselkedni, hiszen ő férjezett. Ez remek lehetőséget adott nekem arra, hogy a szememmel felmérjem minden porcikáját. Ámulva lestem az a nőt, akinek a fotója lenyűgözött, és most a képnél is szebb valóság karnyújtásnyira van tőlem!
Hamarosan megérkeztünk. A lakás szép volt, a fotókon ismert bútorok köszöntek viszont. Annyira közel éreztem magam vele, hogy kétségem sem támadt, hogy kellemesen el fogjuk tölteni az időt. A valóság azonban ezen túltett... Hamarosan megkért, hogy üljünk le. Láttam egyfajta vágyat a szemében, nem akartam elrontani a dolgot, de félénkségem győzött, távolabb ültem le tőle. Alig ültem le, maga mellé hívott nevetve. Nem volt időm szégyellni sem a dolgot, mert szinte azonnal megcsókolt. De még hogyan! Nagyon puha volt a szája, nagyon érzéki és nedves csók volt, bár rövid, de hatásos.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 03. 5. szombat 10:05
Elmegy
#3 zsuzsika 2014. 12. 11. csütörtök 08:36
Közepes.
#2 A57L 2014. 09. 6. szombat 09:35
Egész jól sikerült.
#1 Törté-Net 2007. 01. 14. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?