A+ A-

Egy kicsit színesebben

Sziasztok! Évi vagyok, idén végzős a (***) Tanárképző Főiskolán. Amit el szeretnék mesélni néhány évvel ezelőtt történt velem, nem sokkal azután, hogy felkerültem vidékről. A gimnázium után Pesten sikerült kifognom egy jó albérletet, ami nem volt túl drága és a környék is jó volt (nyugis). Az a néhány hónap, amíg átköltöztettem az életemet és sikerült új barátokat is szereznem, az egyik legzűrösebb (ugyanakkor legizgalmasabb) része az életemnek.
Akkoriban ismertem meg a páromat is, egy bulin. Utána még hónapokig "kerülgettük egymást" mire végül összejöttünk. Ő fél évvel fiatalabb nálam és homlokegyenest ellentétes a természetünk. Én szeretek bulizni, táncolni, amit csak lehet kipróbálni és belevágni mindenbe. A barátaim szerint egy igazi vadóc vagyok! A párom ezzel szemben visszahúzódóbb, magába forduló típus. Ő romantikus, kedvesen ragaszkodó - cseppet sem naiv, csak komolyan veszi az életet és a szerelmet is. Sokat változtattunk egymáson azóta. Ő bátrabb lett, többet él a mának, mint annak előtte és én is sokat "szelídültem" a kedvéért.
Ami közös volt bennünk, hogy mindkettőnk teljesen bele volt habarodva a másikba. Főleg Ő énbelém! Én voltam az első lány az életében akivel lefeküdt, szerintem ez minden lánynak imponál egy kicsit. Annyira más volt, mint az összes korábbi kapcsolatom. "Borzasztóan" hűséges és emiatt eleinte elég nehéz volt nekem ez az egész.
Teljesen meg kellett változtatnom az életvitelemet. Én korán felnőttem és addigra már mindent kipróbáltam a szexben, amire csak kíváncsi voltam. Ezt a fiút azonban meg akartam tartani, s bár a mozgalmas múltam miatt sose neheztelt (sőt, gyakran kíváncsiskodott), azt tudtam ha mással is kezdenék, rögtön vége lenne köztünk mindennek. Egyszerűen nem tudná megemészteni - én kockáztatni nem akartam, így "megkomolyodtam".
Ezt később sem bántam meg. Eltelt másfél év, összeköltöztünk, eljegyeztük egymást (a leánykérés is megérne egy külön történetet, de most másról akarok írni).
Egyik este egy születésnapi táncos bulira voltunk hivatalosak. Lehettünk vagy 100-an, egy vidéki szórakozóhelyen tartották, az ország különböző pontjaiból érkeztek főként fiatalok. Éjfél után már nagyon a tetőfokára járt a hangulat, a kedvesemmel kicsit el is sodródtunk egymástól. Míg ő néhány haverjával az aktuális sporteseményeket tárgyalták (nagy rally rajongó), addig én egy lánnyal beszélgettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 10. 16. szerda 04:17
Egész jó.
#8 papi 2013. 05. 6. hétfő 05:29
Nagyon jó
#7 jozsi 2007. 09. 22. szombat 16:23
jo volt
#6 bélus 2007. 01. 21. vasárnap 11:48
Szerintem nem volt. Direkt megnéztem a keresővel is, nincs fennt itt mégegyszer.
Amúgy szerintem nagyon jó. :)
#5 Craig 2007. 01. 21. vasárnap 04:41
Biztos, hogy volt már egyszer.
#4 Ati 2007. 01. 15. hétfő 12:56
jöhet a folytatás. király
#3 Craig 2007. 01. 14. vasárnap 19:11
Csak mintha ez már lett volna egyszer
#2 Hrsz 2007. 01. 14. vasárnap 14:35
nagyon jóóó!!!
#1 Törté-Net 2007. 01. 14. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?