A+ A-

Odüsszeusz és Nauszikaá igaz története

Forrón s vakítón kelt fel a nap Szkhéria szigete fölött. A meztelen férfi hunyorogva nyitotta ki a szemét. Valami különös hang ébresztette fel, amelynek forrását egy bizonyos testrésze sejtette a legjobban: tudniillik orbitális méretű erekciója volt.
- Hol lehetek? - motyogta magában a férfi, akinek közben eszébe jutott egy-két dolog, többek között az, hogy őt Odüsszeusznak hívják. Látta, hogy testét undok, nyálkás hab borítja, bőrét felmarta a só, és akkor már arra is emlékezett, hogy három napig szívta a brét a tengeren, miután a hajója elsüllyedt. Most, bár pocsékul érezte magát, örült annak hogy él, és megnyugtatta hatalmas merevedése is.
Elkezdett feltápászkodni, amikor újból hallotta a hangot. Apró sikkantás volt, kétségkívül egy lánytól származott. A sikkantást hangosabb sikolyok és nyögések kísérték. Odüsszeusz kíváncsisága most már nagyon erős volt. Körülnézett, de csak bokrokat látott, amelyek mögött egy folyót sejtett. Meztelenül közelebb lopakodott a bokrokhoz, és lekukucskált a folyópartra.
A szíve is majd kiugrott attól, amit megpillantott. A farka pedig keményebb lett, mint valaha.
A sekély vizű görög folyócska torkolatánál öt meztelen lány hancúrozott. Ruhácskájuk a part menti mosógödrökben ázott, két öszvér meg édes jó füveket rágott a gyepen, egyszóval önmagában is idilli volt a kép, ám a látványt nagyban feljavította a lányok viselkedése. Azok ugyanis nyalták egymást.
Az öt közül egy a hátán feküdt, széttárt lábakkal, míg egy csinos kis barna lefetyelte őt. Egy másik a hátán feküdt, és egy hollófekete az arcára telepedett, bájosan mozgatva a fenekét, és halkan sikongatott. A két nyalásba merült leányzó közben ujjazta a saját punciját. Ám a lányok közül a legszebb, egy hókarú szépség, nyakában arany diadémmal, az álldogált. S noha messziről látszott, hogy a szemérme milyen duzzadt és nedves, nem nyúlt magához, csupán a mellét simogatta. Közben szavakat mormolt halkan, s Odüsszeusz először nem értette, de hamarosan rájött: a lány phaiák nyelven egy verset szaval:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 03. 2. vasárnap 21:47
egész jó
#4 vidraa 2007. 09. 28. péntek 17:15
csúcs... Végre nem egy sablon... " gyönyörű fiatalos anyám, a fürdőszobában... én farkammal a kezemben leskelődtem... Ö észrevette... ráborult... bevette... betette... a hugom észrevette... megkivánta... a nénikém is...
#3 alte trottel 2007. 04. 23. hétfő 18:21
Látom, még sem veszett ki kies hazánkból a klasszika-filológiai műveltség!
Figyelmedbe ajánlom az Aeneisben rejlő lehetőségeket is, különös tekintettel Dido királylány keserveire!
#2 Andreas 2007. 01. 12. péntek 23:16
Bravó, Krumpli! Jót nevettem...
#1 Törté-Net 2007. 01. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?