A+ A-

Kalandok az öltözőben

Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. december
Az egyik péntenki napon olyasmi történt velem, amit muszáj elmesélnem. Végzős vagyok egy egyetemen, és a gyakorlattal járó munkám miatt nem sok időm van a kalandozásra. De ezúttal a kalandok találtak rám.
A barátom, Mike és én épp befejeztük a squash-partinkat, és miközben az öltözőben zuhanyoztunk, arról beszélgettünk, hogy visszamenjünk-e az irodába dolgozni, vagy inkább menjünk el sörözni. Még csak kilenc körül járt az idő, de péntek lévén az edzőterem gyakorlatilag kihalt volt.
Miközben megtöröltük magunkat és öltözködni kezdtünk, női hangokat hallottunk az ajtó felől. Azt hittem, csak néhány lány jön erre az uszoda felé, úgyhogy nem törődtem vele. Tovább beszélgettünk és öltözködtünk, de pár perccel később a szomszéd sorból hallttuk a női hangokat, sőt, kuncogást. Egymásra néztünk. A barátom intett, hogy maradjak csendben. Mindketten ugyanarra gondoltunk, és csöndben kilestünk a sarok mögül. Öt lány állt ott. Félig le voltak vetkőzve, és nagyban susorogtak. A pólójukon látszott, a Tri-Delta kör tagjai voltak, amkiket az egyetemen csak úgy neveztek, hogy "Mindent a szemnek, semmit a kéznek".
Gyorsan visszabújtunk a szekrények mögé, és megbeszéltük a szitut.
- Mit tegyünk? - kérdeztem. Mike válasza egyszerű volt és világos.
- Dugjuk meg ezeket a cicababákat!
És ezek a lányok tényleg cicababák voltak.
Gyorsan levettük magunkról megint a ruháinkat, derekunk köré törölközőt csavartunk, és a szomszéd sorhoz mentünk, ahonnan még mindig hallottuk a lányokat. Ahogy befordultunk, mind az öten elhallgattak, mintha meglepődtek volna. Hadd írjam le, mit láttunk:
Ahogy már említettem, öten voltak. Mindegyikük nagyon dögös volt. Hárman teljesen meztelenek, kettejük úszódresszt szorongatott, a harmadik pedig éppen lehajolt, hogy kivegye a hátizsákjából, így szemeim elé tárult a világ legjobb, legkerekebb feneke. A meztelen lányok közül az egyik barna hajú volt, vékony, és elég magas, kis, kerek mellű, ehhez illően kicsi, kerek fenékkel, és nagyon hosszú lábakkal. A másik úszódresszes egy nagyon magas szőke volt, a haja összefogva. Ahogy néztem, a mellbimbói már kezdtek megkeményedni. Aki lehajolt, szintén szőke volt, közepes magasságú, és szintén összefogta a haját az úszáshoz. Vakon bámultam a seggét, de aztán felállt, és szembefordult velem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sztbali 2016. 08. 20. szombat 23:00
Remek.
#6 listike 2014. 05. 5. hétfő 11:53
Nagyon jó volt.
#5 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:18
Elég jó.
#4 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 21:24
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#3 Pavlov 2007. 01. 9. kedd 17:19
Gyakorlat!!!! Úgy tűnik, ez kimaradt. Bocs!!!
#2 nil_nocere 2007. 01. 8. hétfő 10:50
Most akkor végzős egyetemista vagy egy újonc irodista?
#1 Törté-Net 2007. 01. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?