A+ A-

Egyetlen éjszaka

Meleg, fülledt péntek volt, pont egy jó kis bulizáshoz való. Az egyik srácnál éppen most indult be az egész... nem volt nagy tömeg csak épp elég, hogy jól érezzük magunk. Egyik csajjal kitaláltuk, hogy boroskolázzunk, igaz sosem voltam vele túlzottan jóban, de most valahogy tökéletesen összehangolódtunk és megittunk 2 litert. Már éreztem, hogy ittas vagyok (talán azért, mert előtte alig ettem) így kicsit le kellett ülnöm. Beszélgettünk a többiekkel, és azon tanakodtunk, hogy ki - kivel aludjon. Egyik lehetőségem az lett volna, hogy Gyurival, azaz a volt barátommal, na meg egy másik csajjal aludjak... Beleegyeztem, de magamban gondoltam, hogy neeem, ez nem történhet meg. Ő és az a lány már régen elmentek aludni mikor én a többi sráccal meg az ivópartneremmel még az erkélyen álltunk. Éppen füveztek én meg vártam, hogy mi lesz ebből az estéből. Megkínáltak engem is és nem mondtam nemet, hiszen, hogy is mondhattam volna olyan állapotban? Épp elég volt ahhoz az a pár slukk, hogy még jobban érezzem magam. Viktor, az egyik legcsúnyább srác felajánlotta, hogy aludjak vele... Én meg csak menekültem előle... Mondta, hogy feküdjek mellé, hogy direkt hagyott helyet nekem, de éreztem, hogy nem ez vár rám. Pisti bejelentette, hogy aludjak vele, én meg persze, hogy igent mondtam. Imádom ezt a srácot, helyes, aranyos, édes és jól csókol (Ezt csak onnan tudom, hogy régebben szívatott azzal, hogy le akar kapni és 1 - 2 - szer sikerült is neki). Mikor lefeküdtünk egymás mellé ő hátulról átölelt és én boldogan kezdtem volna elaludni. De ekkor elkezdte csókolgatni a nyakam, finoman, puhán egy harapást sem ejtett. Majd megfordultam...
- Pisti ne mááár... (magamban harcoltam, hogy ne csókoljam meg... tudtam, hogy nem tudok neki ellenállni... sosem tudtam)
- Nah, csak egy jó éjt csókot!
- Neeem...
Addig harcolt azért a csókért, hogy már nem tudtam elhajolni előle. Gondoltam rá el is mehetnék innen, de nem tudtam megtenni, már nem voltam abban az állapotban, hogy otthagyjam. Végül elkezdtünk smárolni. Így még sosem csókolt meg senki, egyben volt az állatias ösztön és irányítás. Hosszú időn keresztül csak csókoltuk egymást. Majd keze egyre lejjebb került, kigombolta a nadrágom és beljebb hatolt. Én összezártam a combom, mert nem akartam, hogy csak ez legyen köztünk, csak egy éjszaka... De közben egyre jobban eluralkodott rajtam a vágy.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2016. 10. 26. szerda 08:48
Egynek elmegy.
#2 v-ir-a 2011. 12. 17. szombat 23:42
c'est la vie...így is lehet mondani
#1 Törté-Net 2007. 01. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?