A+ A-

Már csak álom marad...

Már majdnem 3 hónapja voltunk együtt, és úgy együtt még csak kétszer. Hiába én vagyok lány, nekem ez akkor is kevés volt de követelődző sosem voltam, csak finoman próbáltam kipuhatolózni az okokat. Nem tudom még így most sem igazából a magyarázatokat. Nagyon vágytam az érintéseire, és ő ezt nem adta meg nekem. Együtt voltunk, és mégsem. Nem találkoztam még olyan pasival, aki nála jobban kerülte volna az intim együttléteket. Addig minden rendben volt, amíg társasággal voltunk, de azt mindig elintézte, hogy ketten sosem maradtunk. Amikor pedig igen, akkor előtte sokat ivott. Pedig nekem Ő volt a tökéletes pasi. És sokmindenben az első. Nem, nem voltam szűz már jó ideje, de Ő volt az első olyan igazi pasim, Őt mertem összeismertetni a szüleimmel, Neki kínáltam fel először az ágyamat, Ő lett volna az első pasi, aki az ágyamban alszik, Ő volt az első, akinek egy pici érintése olyan vágyakat ébresztett bennem, amiken magam is meglepődtem. Kívántam, érezni akartam a testét, de Ő visszahúzódott, és nem bízott bennem, bár ez egy idő után kölcsönös lett.
Abban is az első volt, hogy miatta írok, eddig ugyanis csak naplót írtam.
Június elején egy pasi nagyon akart engem, és viszont visszautasítottam, mert soha nem csaltam volna meg. Viszont rájöttem arra is, hogy ha nem változtatunk, akkor vége. Testestül - lelkestül akartam, és azt gondoltam, a testét könnyebb megkapni, mint a lelkét ,és hát melyik pasi mondana nemet, ha egy csinos lány felkínálkozik neki, aki történetesen a barátnője is. Azt hittem senki. Tévedtem. Ő.
Abban is az első volt, hogy ilyen hosszú mms - t még senkinek nem küldtem rajta kívül. Azt mondta nem kaptad meg, hát itt van.
"Álmodtam valami szépet, ma (2006 .06.05 hétfő) reggel. Nem tudom mikor, de ezt az álmot egyszer meg kell valósítani, illetve befejezni, mivel felébresztettek, csak most nem megoldható, de leírom Neked. Képzeld el, hogy van egy szoba, benne csak mi ketten. Körülöttünk mindenhol gyertyák égnek, és a félhomályban még csak egymás körvonalait látjuk. Még távol vagyunk egymástól, de már nem sokáig. Képzeld el, hogy közeledünk egymáshoz, átfogod a derekamat, magamhoz szorítalak, és megvárom, míg megcsókolsz. Hagyom, hogy kezdeményezz, kivárom, pedig nagyon kívánlak. Aztán nem bírom, és a nyelvemet végighúzom a szádon, majd megcsókollak, úgy mintha legalább egy hónapja nem láttalak volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.6 pont (5 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2007. 01. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?