A+ A-

Sabine

Nem rég kíváncsiságból feladtam egy hírdetést.
A vártnál többen jelentkeztek, amin meg is illetődtem egy kicsit. Kíváncsiak voltunk férjemmel,
hogy milyen a szerelem többesben. Hát mondhatom a válasz minden tekintetben kielégítőnek mondható.
A lényeg, hogy egy fiatal párral találkozót beszeltünk meg a neten törtent tapogatózás után.
A találkozás alkalmából egy szexis, kihívó, szinte teljesen áttetsző ruhát vettem fel tüll melltartóval és a hozzá való tangával. Amíg az autótól a megbeszélt helyig elértünk... hát mit mondjak, többen lándzsájukra döftek volna a hím társadalom tagjai közül. Azt hiszem elég csinos vagyok, a melleim körte formájuak, az uram szerint őrületes hetyke, szopni való bimbóval. Mitagadás izgalmi állapotban jó másfél centire dudorodik ki. Szeretem is ha finoman dédelgetik. A hasam két gyermek szülése után is feszes, a fenekem kerek, a nunim pedig borotvált. Férjem középmagas sportos testalkatú kicsit hasonlít Tom Cruise-ra.
Szóval a pár akikkel találkoztunk, Tamás és Írisz, hasonló kaliberű volt mint mi és Ők is most nyitottak először. A szimpátia az első pillanatokban érezhető volt, így elményben gazdag nap elé néztünk. Vác belvárosában sétálgattunk egy kicsit, majd kitaláltuk hogy menjünk ki a természetbe.
Pár perces kocsikázás után a Börzsönybe indultunk életem első ilyen jellegű kirándulására.
Jó meleg lévén az idő ideálisnak tünt az alkalomhoz. Sétálgattunk, beszélgettünk, persze a szó gyorsan a szexre terelődött. Egy fák által körbe vett tisztáson pihenőt építettk ki. Pont kapóra jött. Leültünk és taglalni kezdtük ki mit szeret és hogyan. Közben férjem Gábor, simogatta a nyakamat, lehelletnyi puszikkal tette teljessé az érzést. MMMmh... nagyon finom volt. Éreztem nem sokáig bírom magam visszatartani. A keze bejárta egész testemet. Puncikám már nedves lett, már eleve a helyzet, hogy mások előtt...
Mikor feleszméltem akkor vettem észre a pad másik oldalán Tamás hevesen csókólta Írisz száját, nyalta, harapta és ez még jobban izgatot. Közben az én párom szép lassan megfosztott ruhámtól, majd őrületes sebességgel került le a cicifix és a bugyi. Ott álltam egy szál fehér harisnyában a félmagassarkú cipőmben, iszonyúan felajzva. a többieken meg mindíg minden ruha rajta volt. Gábor odahúzott magához és csókokkal borította egész testemet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 09. 27. kedd 12:16
ez tetszett folytasd 9p lett...
#6 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 15:04
Nagyon de nagyon jó!

10 Pont!
#5 cscsu50 2015. 07. 9. csütörtök 08:13
isteni egy ilyen párcsere
#4 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 06:59
Nem rossz.
#3 papi 2013. 05. 26. vasárnap 18:57
Egész jó
#2 Gyuri 2002. 01. 26. szombat 14:25
Fincsi lehetett.Király.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?