A+ A-

Az én kis kurváim

Egy érdekes történetet szeretnék elmesélni nektek, ami 20 éves koromban történt meg velem. Nálunk a városban minden nyáron megrendezésre kerülő Szent Iván éji mulatságok egy nagy fesztiválhangulatú ünnep. Ez az eset is akkor történt meg velem. Este hat óra körül mehettem ki a haverjaimmal a rendezvény helyszínére, és gyorsan neki is álltunk sörözni. Mivel nem volt akkor barátnőm, kis idő elteltével a csajokat kezdtük lesni, és kitárgyalni. A sörsátor szomszéd asztalánál három 16-17 év körüli lányka nevetgélve figyelt bennünket. Persze nagyon tetszett nekik, ahogyan hallották, hogy elemzzük a nők kinézetét. Amikor rájuk került a sor, elvörösödtek, és lehajtották a fejüket, de lehetett látni, hogy majdnem megőrülnek a kíváncsiságtól, hogy hogyan értékeljük őket az akkor már részeg haverjaimmal. A barátom Endre azt mondta:
- Jó kis csajok ezek, csak kell nekik még egykét disznóölés.
- Ezeknek? Dehogy kell! - mondtam - tudják már ők, hogy mitől döglik a légy.
Elmosolyodtak, és nekiálltak sugdolózni, nevetgélni, mi pedig nem is figyeltünk többet rájuk. Mivel az elfogyasztott tetemes sörmennyiség lassan dolgozott bennem, úgy határoztam, kimegyek a sátor mögé könnyíteni magamon. Éppen behúzódtam a bokrok mögé, amikor hallottam, hogy a lányok nevetgélve jönnek, botladoznak a sötétben. Persze rögtön észrevettek, és elindultak felém.
- Jó kis buli lesz ez - gondoltam magamban
A lányok megálltak előttem, és kuncogva nézték, ahogyan éppen végzem a dolgom.
- Szóval szerinted már nincs szükségünk disznóölésre, ugye? - kérdezték
- Nem tudom, Ti hogyan érzitek? - válaszoltam
Ekkor az egyik elindult felém, egy magasabb vékony feketehajú lány, kis mellekkel. Először zavarba jöttem, persze rögtön félbehagytam a pisilést, Ő nem szólt semmit letérdelt elém, és szájával végigsiklott a farkamon. Nem tudom elmondani, hogy mit éreztem akkor. Valószínűleg ezzel a tettével meglepte a barátnőit is, mert egyből elhallgattak, és némán bámulták, ahogy barátnőjük egyre nagyobb sebességgel, és élvezettel engedi szájába az ágaskodó farkamat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 13. szombat 07:28
Mivel nincs meg a beígért folytatás, ezért 3 pontot kapsz.
#4 listike 2014. 05. 5. hétfő 08:23
Mivel nincs meg a beígért folytatás, ezért közepes.
#3 A57L 2013. 10. 4. péntek 04:17
Nagyon jó.
#2 mikee 2006. 12. 26. kedd 10:19
fantasztikus! már nagyon várom a folytatást!!!
#1 Törté-Net 2006. 12. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?