A+ A-

Repülőn

A tűző nap és fülledt pára után jólesik a repülőgép hűvöse. Mire elrendezem csomagjaim, előpakolom az úticuccot (walkman, könyvek, papírzsebkendők, felfújható párna), lassan kigurul a gép. Becsatolom az övem, a Jumbo középső részében négyes üléssorból a jobb szélső az enyém. Kevesen vagyunk, mellettem kettővel ázsiai lány, apró termetű, fekete hajú, ahogy szinte mind. Összenézümk... hűűűű, de szép!!! Mindig is imádtam a távol - keleti lányokat, dús hajzuhataga fényesen csillogva súlyosan omlik vállára, mosolya kedves, sötétbarna szemében is nevetés, ahogy "Hello!" - t mond, kissé sután viszonzom, nem bírom levenni a szemem róla. Tekintetem időnként tétovázva le - lesiklik, képzeletem végigsimogatja fekete rövidujjú blúza alatt épphogy kis dombokat formáló mellét, a világosszürke, oldalzsebes sortból kibukkanó gödröcskés térdét, a sima bőrű lábszárát, egészen a vékony pántos szandálba bújtatott, kecses lábfejig, elidőzve a gyöngyházszerűen csillogó körmű lábujjakon.
Észreveszi vetkőztető pillantásom, és úgy tűnik, nem zavarja nagyon, kicsit megcsóválja a fejét, és elnézően kuncog. Nála is könyv van, angol nyelvű, ha jól látom, valami művészettörténet lehet. Közben a gép nekilódul, a turbinák zúgása felerősödik, a gyorsulás az ülésbe szorít. Ilynekor mindig kicsit feszengek, számolgatom magamban, mikor jön a V0, V1, V2 sebesség, és vajon nem lesz - e gond a felszállással. Láthatja rajtam a feszültséget, felém hajol: "Are you afraid of the flight? Don't worry... it' s allright! I always enjoy it!"
"Thank you, I don't afraid... but I'm always a little bit nervous.." próbálkozom gyér angoltudásom kamatoztatni.
"Take it easy! - mosolyog, és egy pillanatra a kezemre teszi a kezét "It's fun!" - majd olvasni kezd ismét.
"I hope.." mormogom, de közben megpróbálok uralkodni a remegésen, ami kezének érintését érezve tört rám. Nem igaz, éppcsak teljesen természetes, emberi gesztus volt, én meg máris meredezni kezdek, és begerjedek... Sóhajtok, és én is előveszem a könyvem, de csak tétován bolyong szemem az összemosódó sorok közt, ébren álmodva képeket látok magamban, megadóan hátradőlök az ülésben, és átadom magam az erotikus képzelgésnek...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 11. 1. vasárnap 16:21
A történet az jó. Én ugyan értek angolul de lehetett volna azokat magyar nyelven írni,hogy közérdekűbb legyen.
#8 papi 2013. 07. 15. hétfő 12:21
Nagyon jó
#7 tutajos46 2011. 10. 24. hétfő 07:15
lehet hogy megszeretem a repülést!
#6 vlado 2007. 08. 26. vasárnap 18:23
sok az angol szöveg,JÓ
#5 stevee 2003. 04. 30. szerda 11:21
SZUPER
#4 hugo 2002. 10. 1. kedd 03:25
Hiheto,igenyes nagyon tetszik!!!!Gratula az ironak es ha ez megtortent valakivel akkor az mar egyszer tenyleg jart a menyben az eleteben!!!
#3 lópici gáspár 2002. 09. 8. vasárnap 13:21
Eszméletlen jó történet, irigylem, akivel megtörtént!
#2 Gbx 2002. 02. 27. szerda 16:40
Jo tortenet, eppen a hosszu elokeszites teszi hihetove...

Ja es melyik ez a jarat??
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?