A+ A-

A munkatársnő 2. rész

A különös incidens után napokig aggódtam, hogy mi lesz velünk a munkahelyen. Féltem, hogy Éva majd beárul a főnöknél, vagy esetleg kibeszélnek majd engem a többi munkatársnővel. A félelmem, és aggodalmam feleslegesnek bizonyult, mert az elkövetkező napokban Éva úgy viselkedett velem mint azelőtt, és a munkatársaim sem szóltak be, nem tettek kétértelmű megjegyzéseket.
Már azt hittem, hogy csak a képzeletem játszott velem, amikor egyik nap ebédidőben ültem a konyhában, és kanalaztam a levesemet, mikor bejött Éva.
- Már nagyon vártam, hogy kettesben maradjunk - mosolyodott el - szeretnék valamit kérni tőled - fejét enyhén lehajtotta, miközben rámvillantotta kacér szemeit.
- Hallgatlak - tudtam nagy nehezen kinyögni, miközben azon igyekeztem, hogy ne akadjon meg a torkomon a falat.
- Arra kérlek, hogy most két hétig ne élj szexuális életet, és a farkadat se verd ki!
- OK. - bólintottam, s mielőtt bármit kérdezhettem volna már újra egyedül voltam a konyhában. Egyedül a vadul kavargó gondolataimmal.
Ami ezek után jött, az maga volt a kínszenvedés. Éva minden nap kitalált valamit, amivel engem "bosszanthatott". Egyik nap nekem jött "véletlenül" , úgy hogy a melleit teljesen hozzám nyomta. Másik nap a fenekét dörgölte hozzám, amikor senki sem figyelt az irodában. Egy alkalommal csak odajött hozzám, és lazán elkapta a farkamat a nadrágon keresztül, és jól megcsavargatta. De minden alkalommal, mire reagálhattam volna, addigra gyorsan eliszkolt. Már majdnem letelt a két hét, amikor éppen azon gondolkodtam, hogy vajon milyen meglepetést tartogat nekem Éva a határidő végére, amikor váratlanul odahajolt hozzám, és a fülembe súgta, hogy vár engem a női Wc-ben 2 perc múlva. Rögtön az órámra néztem, és mielőtt bármit is mondhattam volna Éva újra eltűnt. Volt munkám bőven, de ha Éva azt mondta hogy legyek ott a női WC-ben, akkor nincs más lehetőség, menni kell.
Kicsit zavarban voltam, hogy mi van, ha ez valami trükk, és nem is ő lesz a WC-ben, hanem valaki más. Vagy valaki más meglát, és megkérdezi, hogy miért a női részlegbe megyek. De az agyam helyett újra a farkam döntött. Felálltam, és elindultam a női WC felé. A munkahelyemen úgy helyezkedik el a WC, hogy van egy közös előrész, ahol kezet lehet mosni, és innen nyílik a külön női és férfi rész.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 23. vasárnap 18:50
Ez már nem tetszett.
#5 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:51
Nem rossz.
#4 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:14
Elég jó.
#3 sihupapa 2008. 11. 5. szerda 05:43
kissé bizar szitú.
#2 Orgazmaker 2007. 07. 17. kedd 22:58
Ahogy ígértem 10!!! :))))
Folytatást!!!
#1 Törté-Net 2006. 12. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?