A+ A-

Fenekeléseink

Gyuri vagyok, 48 éves és régen elváltam. Szeretem a spankingot, az elfenekelést mindkét felállásban! Két éve megismertem nagy szerelmemet, Esztert, aki egy vidéki, szintén független 34 éves nagyon csinos nő. Hamar egymásra találtunk a neten keresztül és a közös témánk is megvolt. A kölcsönös szimpátián és az egymás szeretetén túl Ő is nagyon kedveli, ha kiverik a fenekét. Éppen nem volt partnere, ezért a közös nagy beszélgetések személyes találkozásig fajultak. Szeretném megosztani Veletek több részben közös élményeinket és reményeim szerint Eszter is fog ide írni! Legalábbis megígérte nekem. Akkor következzen az első történet.
Nagyon várom, hogy újra találkozzunk. Már lassan két hete nem voltunk együtt. Ilyenkor a Drágám is nagyon ki van éhezve rám, de én is kívánom már Őt! Csöngetnek, a szívem megdobban és nyitom az ajtót. Eszter az, nagyon csinos, mint mindig. A szőke haja nincs feltűzve és szabálytalan, de vonzó arca mosolyog. Megpusziljuk egymást, lesegítem a kabátját és a nagyszobámba megyünk. Megkínálom egy pohár vörösborral, töltök magamnak is és koccintunk.
-Ma Veled kezdjük a fenekelést, szeretném jól kiverni a seggedet!- mondja két korty között.
-Oké, de Te sem úszod meg a mai napot. Utána én is szétszedlek ám- válaszolom.
-Hogyan akarod, az ölemben vagy a deresen?
-A deresen és mindent kívánok ma! Nagyon hiányoztál!
-Akkor készüljünk elő, mert én is nagyon kívánlak.
A szoba közepére húzom a neten rendelt, letakart fenekelőpadunkat. Leveszem a nadrágomat és alsógatyában feltérdelek és ráhasalok. Eszter is feláll és odajön. Először a lábaim, aztán a kezeim erősíti oda a dereshez. Utoljára pedig a derekamon húz át egy vastag szíjat és köti meg a bal oldalamon. Elkezd előttem vetkőzni, csak a bugyi és a melltartó marad rajta. Már ettől a látványtól a farkam merev lesz, de oda is hajol hozzám és puszilgatni kezdi a nyakam. Aztán a fülemhez ér és belesúgva megkérdezi:
-Szeretnéd, ha elfenekelnélek?
-Igen, nagyon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.31 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 09. 6. szerda 12:32
hiányzik a másik fele
#5 vakon53 2016. 04. 2. szombat 13:54
Nemtetszik.
#4 zsuzsika 2014. 12. 14. vasárnap 06:43
Gyenge.
#3 A57L 2014. 03. 22. szombat 07:18
Nem tetszett.
#2 Span King 2006. 12. 12. kedd 16:16
Nekem nagyon tetszik, mivel én írtam.:)))) Várom a folytatását...:))))
#1 Törté-Net 2006. 12. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?