A+ A-

Reni története

Ezen a nyáron Renáta, néhány héttel hamarabb jött haza a Franciaországból. Most már két éve kint tanul ösztöndíjasként. Renáta nálam három évvel öregebb. Ritkán járt haza, mindig csak a nagy sátoros ünnepeken láttam ot. Ilyenkor mindig beleszerelmesedtem és nagyon szépnek láttam ot.
úgy adódott, hogy most én mentem ki érte a repülotérre. Sokszor mesélt nekem a kinti szex szokásairól. Most is azzal kezdte, hogy mielott elindult, a kinti koleszban a Tabu szobában hogyan elégített ki szájjal egy srácot 2 perc alatt. A srác nem bírta és a hajába élvezett. Ahogy egyre jobban odafigyeltem arra mit mond, lassan el kezdtem játszadozni a gondolattal, mi lenne, ha velem is megtenné. Sok erotikus kép villant fel elöttem, a legtöbb inkább állatos témajú volt, de a mindegyik kép egyre jobban begerjesztett.
Este a saját ágyamban nem bírtam magammal, és fiú létemre elkezdtem magam simogatni, miközben arról álmodoztam, hogy a növéremmel vagyok és most én elégítem ki oT! Farkamon a bort lassan húzogatni kezdtem, de annyira fel voltam izgulva, hogy néhány húzás után megrázkódtam, és a belolem feltöro ondóval arcon löttem magam. Hatalmas orgazmusom volt.
Másnap reggel elmentünk vásárolni a legközelebbi multiba, hogy megnézze, mi itthon az aktuális divat. Jókat beszélgettünk, újra szóbakerült a szex. Nem tágítottam és egy az egyben rákérdeztem, hogy megtenné - e velem és egy kutyával közösen is azt amit eddig csak kerülgettünk. Kissé habozva de huncut mosollyal az arcán rávágta hogy IGEN. újra átfutott a testemen a jóleso borzongás, már tudtam a kérésem nem marad viszonzatlanul. Tovább beszélgettünk, elmeséltem neki az elözo esti maszturbálásomat, és azt is, hogy egész végig o járt a fejemben. Eközben csodálva néztem az arcát, és szemeit, amibol mindent ki tudtam olvasni. Csak annyit közölt velem, hogy a következo héten a szüleink elutaznak otthonról, igy kötetlenül lesz idonk mindenre. Addgira a négyéves Gunner nevü golden labradorunk is velünk lesz. úgy gondoltam ez nagyon jó ötlet, és nem várhat sokáig a megvalósítás. A várakozás hete alatt sem tudtam megállni, hogy ne maszturbáljak és fantáziálgassak. Végre elérkezett az ido, a szüleink útnak indultak, és Gunnert is otthon hagyták.
Már vagy 2 órája elmentek, és én csak ott ültem a szobámban és vártam Renátát, mikor is megjelent egy üveg muskotályos borral és 2 pohárral a kezében. Reni és én meg soha nem figyeltünk fel egymás szexuális vonzására, de úgy látszik ami késik az nem múlik. Reni csodálatosan nézett ki a kis mini tangájában, a lélegzetem is elállt, amikor megláttam a melleit szabadon melltartó nélkül. A farkam hamar jelét mutatta, hogy vonzalmam iránta nem csak testvéries. Mindketten éreztük a mámoritó érzést amit a bor és egymás közelsége okozott. Gunner is ott volt velünk a szobában. Igaz o távolabb hemperedett le tolünk. Reni felállt, és odalépett Gunnerhez. A óvatosan a lába közé nyúlt, megmarkolta péniszét, és elkezdte morzsolgatni. úgylátszik nagy szaktudása lehetett a novéremnek ebben, mert Gunner pár perc alatt harcképes állapotba került. Megkért jöjjek közelebb, és vegyem le a nadrágomat. Megtettem, ott álltam elötte meztelenül, és vártam a fejleményeket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.26 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2017. 04. 11. kedd 03:14
Nem sokat ér.
#8 listike 2014. 08. 30. szombat 06:50
Pocsék.
#7 sihupapa 2008. 10. 2. csütörtök 23:37
1 pötty az igyekezetért
#6 mindenlében 2008. 08. 29. péntek 21:57
no comment... vagy mégis...mert nem tom elképzelni ezt a pozitúrét???:
"Talpam a földön, fenekem az ágy szélén volt. Reni rám feküdt, farkamat a fenekébe csúsztatta. Nagyon kéjes érzés volt, sokkal szukebb mint amit eddig éreztem. orülten izgatott, úgy éreztem mindjárt végem van. Ekkor Gunner következett, rámászott Renire, és a farkát a hüvelyébe tette. Azt hittem abban a pillanatban végem lesz."
érti ezt vki??
#5 david70 2006. 02. 16. csütörtök 20:30
undormány
#4 locco 2003. 03. 6. csütörtök 18:09
nem rossz
#3 R2d2 2002. 04. 17. szerda 15:33
Ez egy nagy nulla
#2 anim 2002. 02. 3. vasárnap 02:18
ez mind?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?