A+ A-

Levél a Télapónak

Írta: reohoko
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. december

Köszönet, múzsám, az ihletért; bátorításod nélkül elvesznék
Kedves Télapó!
Azért írom neked ezt a levelet, mert tényleg kéne pár dolog. Nagyon jó kislány voltam, mindenféle értelemben.
Ott volt például az utolsó évesek meccse. Szegény Steve-et a legrosszabb helyen rúgták meg a labdával. Azt mondta, jól van, de később a bulin beszélgetni kezdtünk. Azt mondta, nagyon jól nézek ki az összecsomózott pólómban (tudod Télapó, ez a nagy melleim miatt van, mert sosem kapok elég nagy melltartót). Azt mondta, nagy fájdalmai vannak, és talán segíthetnék neki.
Bevitt a vécébe, és elővette. Igaza volt! Nagyon meg volt duzzadva! Kemény volt, a vége pedig lila és dagadt! Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint bioszórán azok a képek! Azt mondta, ha egy kicsit megsimogatom és megpuszilgatom, rögtön jobban lesz. Pár percig simogattam, de amikor megpusziltam, megrándult, és olyan sűrű krém jött ki belőle! Annyira aggódtam! De azt mondta, semmi gond. Hát úgy tűnt, rendbehoztam, mert egy idő után lelohadt neki.
Miután leérettségizünk, volt az a medencés buli Jody-éknál. A szülei a hétvégére elmentek valahova, úgyhogy nagy bulit terveztünk. Úgy volt, hogy mind korán odamegyünk, hogy segítsünk, de mikor odaértem, sehol nem volt senki. Hátramentem a ház mögé, ahol Roy és Jody a medence szélén csókolóztak! Jody éppen napozhatott, mert nem volt rajta melltartó, és Ricky éppen a mellbimbóját kente be naptejjel. Egy kissé hűvös volt, a bimbók elég keménynek tűntek. Visszamentem, hogy nekikezdjek a készülődésnek.
Pár perccel később azt hallottam, hogy Jody felkiált! Kinéztem. Jody hason feküdt, Ricky pedig a csupasz fenekét kenegette (Jody is olyan lány, aki nem szereti a fürdőruha nyomát a testén), de az ujjával Jody popsilyukába is kent egy kis krémet! Ez biztos fájt! Éppen ki akartam menni, hogy figyelmeztessem, amikor elővette a micsodáját és azt is bekente! Olyan volt, mint Steve-é: csöpögő, kemény, a vége pedig nagy és lila. Aztán Jody popsilyukához illesztette a micsodája végét, és gyorsan bedugta! Jody megint felkiáltott! Azt hittem, a srác bántani akarja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 12. 16. hétfő 05:37
Nem rossz.
#4 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 21:30
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#3 Pavlov 2006. 12. 7. csütörtök 14:42
Köszi!!!!
#2 D 2006. 12. 6. szerda 11:56
remek :D :D :D :D
#1 Törté-Net 2006. 12. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?