A+ A-

Szopj, Szilén!

Mark sötétedés után ment a lakása felé az esti utcákon. Üres volt a város, a macskaköves utak a csípős éjszakában. Az út mentén mogyorófák sorakoztak, Mark odalépett egyhez, és bicskájával levágott három erős vesszőt. Jó lesz majd Szilénnek - gondolta, majd kulcs forgott az ajtóban, és belépett a lakásba
- Szia - Köszöntötte Silén mosolyogva párját, s egy csókot nyomott arcára. Majd megpillantotta a mogyoróvesszőket Mark kezében. - Az meg minek? - kérdezte vigyorogva, bár maga is sejtette a választ.
-Szia Kedves! - Mark visszacsókolt, majd Szilén homlokát is megcsókolta. - Neked hoztam, illetve a popsidnak! Nem lesz több rossz kislány a házban! - mondta és finoman hozzácsapta Szilén seggéhez
- Naa! - Szólt rá nevetve Szilén kedvesére. Majd annak is itt lesz az ideje, de előbb vacsizzunk. Mi volt ma a munkahelyeden? - Kérdezte, miközben a konyhában pakolászott.
-Háát, nagyon jó dolog történt velem! Arról álmodoztam, hogy hazajövök, és jól elverlek! - szólt Mark, s közben, ahogy mögötte állt lefogta kicsit Szilén kezeit, hogy ne tudjon pakolni. Szilén megmosolyogta a dolgot.
- Oké, de vacsizni akkor is kell, bírd már ki egy kicsit - súgta, majd megcsókolta Markot.
-Nem, nem bírom drágám, az enyém vagy! - kiáltott a férfi, s vadul smárolni kezdett Szilénnel, majd a zsebéből egy bilincset vett elő. Gyengéden összefogta Szilén karjait, és
csuklójára tette.A lány fölemelte bilincses kezeit s áttette őket kedvese fején, így átölelte a nyakát, s hozzábújt egy kicsit, hogy érezze teste melegét. Majd csillogó szemekkel, kérdőn nézett Markra, hogy most mi következik. Mark megcsókolta őt, majd finoman levette a nyakából a lány kezeit, megfogta a bilincs láncát, és a hálószobába vezette, lefektette az ágyra, majd levetkőztette. Ő is levetkőzött. Szilénről levette bilincset, de egy kötéllel az ágy rácsos végéhez kötötte kezeit, majd elkezdte csikizni.
Szilén nevetett és nevetett. Dobálta magát, már a könnye is folyt a hasa is fájt, de nagyon csikis volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 2. szombat 14:04
Nemfognakmeg az ijen írások
#3 A57L 2014. 03. 30. vasárnap 09:37
Egész jó lett.
#2 Hegylakó 2006. 12. 7. csütörtök 00:44
Az az igazság, hogy olvastam már jobb történeteket is itt... Sok volt benne az ismétlés, kiszámítható volt.. valahogy, olyan lapos.
Azért 4-5 pontot megér.
#1 Törté-Net 2006. 11. 26. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?