A+ A-

Ösztönös avagy a farok csóválja...

Ösztönös,
avagy a farok csóválja a kutyát?
Előszó:
Kedves Olvasó!
Ha megvetted ezt a könyvet az azért lehet, mert neked is mond, sugall valamit a cím, amiről már sokat hallottál. Ismered, mint tényt és meg akarod változtatni.
A következőkben arra keressük a választ, hogy a férfiak ki tudják-e iktatni az állati ösztöneiket vagy ezt nekünk nőknek meg kell szokni, hogy a farok csóválja a kutyát, ő az ész és ez az egy dolog nagyátlagban mindenek felett áll.
Ebben a könyvben sok apró történetet olvashatsz, ami végül egy egésszé alakul, az Én történetemé.
Most amikor elkezdem írni ezeket az emlék történeteket nem tudom, hogy mi lesz a vége de remélem mire befejezem teljes lesz.
Könyvemet elsősorban nőknek, 16-30 éves korosztálynak ajánlom. Remélem, tudok a fiataloknak újat mondani a tapasztaltabbaknak meg egy két általános igazságot felállítani, amit már ők is ismernek, csak még nem fogalmaztak meg vagy nem láttak így egybe szedve.
Első fejezet: A kezdet
Bizonyára mindenkinek megvolt a gyermekkora ki jobban élvezte ki kevésbé. Az én történetem 1985-ben kezdődött és egész sokáig nem volt számomra megfogható valóság. Akkor váltak a dolgok valóvá, amikor kezdett benőni a fejem lágya, de attól a pillanattól kezdve felgyorsultak az események. Gyermekkoromat öt hűséges barátnővel töltöttem. Minden napi program volt, hogy találkoztunk és játszottunk a házunk közelében lévő erdőben. Igazi rosszaságok voltunk estünk, keltünk, csibészségeket hajtottunk végre. A lányok közül a szívemhez legközelebb, gyermekkori barátnőm állt és áll a mai napig is Jenifer. Vele csecsemőkorunk óta együtt nevelkedünk igazi, jóban-rosszban barátnők vagyunk. Ha valami történik az életünkben mindig mindent megbeszélünk, olyan női pletykázás keretében részletekre is kitérve. Jól jegyezzétek meg a nevét, mert a későbbiekben fontos szereplője lesz a történetnek.
Mindenkinek meg vannak a gyermekkori szerelmei nekem is kijutott belőle elég rendesen.
Első szerelmem, amire emlékszem is általános iskolában volt Mattnek hívták. Nagyon helyes srácnak számított a lányok körében mindenki szerelmes volt belé, Ő volt az ügyeletes szépfiú és mellesleg a legjobb barátom. Akkoriban többet barátkoztam a fiúkkal, mint a lányokkal. Vele mindent megbeszélhettem és nagyon sok időt töltöttünk egymás társaságában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 2. szombat 14:18
Nemrossz.
#4 A57L 2014. 09. 26. péntek 07:15
Többet ki lehetett volna hozni belőle.
#3 mikee 2007. 01. 5. péntek 12:43
háááát.... na jó. hejjessírráss edgyess. :)
#2 Teknõsbika 2006. 11. 20. hétfő 23:25
pocsék helyesírás, de jó sztori, csak a szexleírások lehetnének hosszabbak is
#1 Törté-Net 2006. 11. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?